Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    alltså jag blir deppig bara för att jag vet att vi måste vänta. dels på grund av att bröllopet är snart men också på grund av att vi inte vill ha ett decemberbarn. Jag vill ju vara den duktiga som inte stressar in i det här med barn utan förutsättningar och pengar vilket väldigt många gör och då blir jag så ledsen på grund av det för det känns även om jag vet att det är snart så känns det ändå som att det aldrig kommer bli vår tur. Det är som sagt svårt att beskriva. Men nu på senaste tiden så har det kommit ännu starkare och jag tänker på det där varje dag. Det är verkligen jätte jobbigt. Och även om vi inte börjat än så känns det ändå jobbigt när andra kommer dit.

    Men det kommer gå bra det vet jag också. jag har gjor 3 ultraljud senaste året och jag vet därmed att det inte är några synliga fel på mina reproduktionsorgan och jag vet ju när jag har ägglossning och så också så det är ju lugnt så men ändå oroar man sig ju. Men jag vet, jag måste sluta stressa över det.

    Usch vad jobbigt Mustikka att du har PCO. det verkar vara många som har det faktiskt. blir nog vanligare och vanligare. Det är i alla fall ingen rolig grej att dras med. men jag tror det kommer gå strålande ändå. på ett eller annat sätt.

  • Pagnie

    soryr nu har jag varit lite borta så där igen. Ja du är jättegullig goli men det skrev jag ju till dig redan. Bara så dom andra här inte tror att jag dissar ditt inlägg haha.

    Men nu har jag lytt golis råd och var igår på kurs med lillhunden i rallylydnad. Vi har bara tränat hemma han och jag så jag förväntade mig inte så mycket. men han var den enda som gjorde banan bra och han var dessutom ungst å han fick såååå mycket beröm för vi jobbade så bra tillsammans och han såg ut att ha så kul som dom rådde oss till att starta i en tävling som är 1 maj. så vi får se hur det blir. Skulle ju vara jätteroligt.

    Fick bilder skickade till mig från ollse från en tjej som gjorde sofreh aghd men den var inte alls som jag ville. tror dom vill att någon annan ska göra den istället för att vi gör den själv. varför vet jag inte men jag vill ju ha den perfekt. så ska se hur vi ska göra. den hon gjorde tycker jag var alldeles för liten också.
    Men vi har ju fortfarande tid. däremot så känner jag att det kanske är dags att skicka in hindersprövningen snart också.
    Frågan är bara hur man ska göra efternamnet. ska R lägga till mitt som mellannamn och så har jag likadant eller ska jag helt enkelt bara behålla mitt som mellannamn och ta hans efter?

    och om två veckor åker vi till södertälje och fixar med att välja ut blommor och dekorationer. och om 3 veckor hämtar jag min färdiga brudklänning. åh nu är allt snart klart. Om ca 1 månad kommer min tärna också och då har hon favourboxarna med sig. Detta kommer ju bli sååååå bra.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-24 18:27:34 följande:
    Pagnie, vad kul! Hahaha, tänk hur saker o ting kan bli, från att vela till om ni ska gå på kursen till att ni kanske ska delta i en tävling! Ni kommer äga! Jag har säkert frågat detta innan men vi har hållit på så länge i den här tråden att snart får vi ta allt från början igen o presentera oss för varandra, hahaha! Vet vad Kitkät o Mustikka har på menyn men Pagnie, har ni bestämt er meny än? Och vem är det som ska fixa er sofreh? I slutändan är det alltid ni som bestämmer om ni vill fixa själv eller inte oavsett vad de säger. Men skulle inte du fixa prylarna till sofreh själv? Eller har jag rört ihop det? Det där med namn är jättesvårt, tycker jag. Tog ett tag för mig men till slut bestämde jag mig för att behålla mitt eget efternamn.
    haha ja ibland blir det ju så. och nu har jag bestämt mig för vad det gäller barn också. Efter igår har jag insett hur skört livet är och att man inte ska ta det för givet då en som vi känner lite på avstånd är döende så bestämde jag mig att vi kan inte skjuta fram saker för att få det perfekt osv utan man ska leva här och nu och inte låta viktiga saker vänta till framtiden om man kan nu. Jag menar vi kan ju dö i morgon liksom. Så om 24 dagar så sätter bebisverkstaden igång och fungerar det så gör det och då är vi lyckliga men gör det inte de så får vi mer tid bara vi två och mer tid till att spara pengar. Så måste sluta oroa mig för allt och nu har jag bestämt att det är exakt det jag ska göra.

    Och vad det gäller mat så är det ju persisk buffe med lite av varje på. har menyn här hemma någon stans.
    jo jag tänkte fixa den själv men markus tyckte det var bättre om någon kunde fixa den åt oss och det håller jag ju med om men då ska jag ha det som jag vill och som det ser ut nu så verkar inte denna person kunna fixa det så då får vi göra det själv.

    ja efternamnet blir ju hans hur jag än vrider och vänder på det men det är mellannamnet som är frågan. men det löser sig.
  • Pagnie
    suzanna001 skrev 2013-03-25 14:04:33 följande:
    Hej igen!¨ulrika Gedin är fullbokad hela aug, så hon kunde inte, finns de någon annan som kan tipsa om någon annan?  
    sandra eliza har jag bokat. hon fixar frisyr, make-up och min hårförlängning och hon kommer hem till en :D
  • Pagnie
    suzanna001 skrev 2013-03-25 16:21:33 följande:
    Hej!har hon någon blogg? hemsida? som man kan se hennes uppsättningar, kanske? 
    googla på sandra eliza så hittar du hennes sida med några exempel, priser och så. :D
  • Pagnie

    Yes vi kör på Japan i två veckor. frågan är bara om vi börjar med några slö dagar på ön okinawa först eller om vi flyger till Tokyo på en gång och reser runt i Japan direkt. Hur som så blir det Tokyo och runt på landsbygden där. sen kör vi Filippinerna i höst. ni då? har ni bestämt?

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-26 19:28:53 följande:
    Jaha, har ni redan bokat till Japan? Du har ju inte berättat om det! Hur kan du undanhålla något sådant för oss? Tungan ute

    Filippinerna? Har ni snott idén om ett av mina drömresemål? 
    Vi har mer eller mindre bestämt oss för Mauritius, men inte riktigt bestämt det till 100%.  Vi har 6 månader på oss att fundera över det! 
    nope vi har inte bokat. vi kommer nog inte göra det förän närmare bröllopet ändå. för vi ska bara ta flygstol dit och sen kommer vi resa runt. Så ingen paketresa här inte.

    Japp vi snor det rakt av :P fast vi har kollat på det förut fast som en vanlig resa. men nu blir det två bröllopsresor istället eftersom vi inte kom iväg förra gången ;)
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-26 21:00:54 följande:
    hahaha, tack för ditt pep-talk, Kitkät! Jättegulligt! Funderade också på det men vet inte... känner lite så där att jag inte riktigt orkar bry mig. Vet inte varför men har hunnit tröttna lite på min klänning... känns lite som ett svek att skriva så där men det e tyvärr så jag känner. Men samtidigt så vill jag inte lägga ut pengar på en ny klänning bara så där, har inte riktigt ekonomin till det. Vet inte, kanske bara är trött, har varit lite jobbigt efter olyckan också så har inte så jättemycket ork till allt... tror det e en sån svacka som man hamnar i ibland, kommer säkert komma ur det! försöker fokusera på nästa vecka istället när vi ska till lokalen o bestämma meny, blommor o tårta. Försökte ringa Danny idag men han svarade inte o sen lämnade jag ett meddelande o han har fortfarande inte ringt upp. Vet inte om jag inbillar mig, men känner mig oftast dissad av killen! Jag e alltid supertrevlig mot honom men vet inte... har inga som helst tvivel på hans jobb men ändå... lite kan man väl bkuda på sig själv?

    hur blir ni behandlade av de som har hand om era bröllop?
    usch vad jobbigt att känna så. men det är nog för att du hållt på och fixat så mycket med den. men jag tror det kommer bli bra ändå. du kommer vara en underbart vacker brud ju.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-03-26 23:08:40 följande:
    Hej tjejer. Har inte haft internet lr dator ett tag. Är hemma och har min vackra ring på mitt finger. Jag är så lycklig och den är såå fin i verkligheten. Beställt blommor och är så nöjd, trodde inte att jag skulle vilja ha dropp form men valde det tillslut. Det blev lavendel rosor, rosa rosor och ljuslila orkidéer. Det var suuper fint :) Imorgon är det catering och fredag filmteamet =D har haft så roligt här med planeringen. Ska skicka bilderna när jag sitter vid en dator. Kitkät vi skrev en dikt i insidan och information på andra. Typiskt syrianskt blev informationen (kopierade från ett annat kort :p ) skrivet på svenska inget syrianska. Vi skickade även ut ett informations blad till de som behöver boende :)
    åh vad roligt att allt börjar hända nu. Men snart är det dags också flickor. det börjar dra ihop sig vet ni. Jag längtar tills vi får göra något igen. just nu är det ju inte så mycket att göra. nästa anhalt är att bestämma blommor den 2:a april. Men det känns väldigt avlägset ändå. haha

    vi måste ju få se bild nu. ;) sånt kan du inte undanhålla för oss. viktiga grejer ju
Svar på tråden Orientaliskt bröllop