Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-04-25 17:14:18 följande:
    Pagnie & goli, Vart har ni köpt/hyrt era underkjolar? Och Pagnie, du kan väl ha en underkjol som inte skapar så mycket fluff, utan bara ger ett fint fall? Jag kommer nog ha en underkjol utan ringar till min klänning, för att få ett fint fall med a-linje modell! 

    Nu tror jag att jag har fått med allt som jag missat i tråden, Haha! 
    Så där går det när du är borta från oss i hundra år ;) vi saknar dig förstår du väl. hihi
    jag hyr min på stockholm brud och fest som med allt annat. ;)
  • Pagnie

    Flickor nu har jag ett sånt där hemsk i-landsproblem igen. jag skulle ju specialdesigna R`s ring och jag har gjort en skiss för hur jag vill att den ska se ut. har nu varit till två olika guldsmeder och INGEN kan göra den. hur i h-vete gör man då?
    Såg en som hade en snarlik men hans ring var ju antagligen gjort i typ irak eller något då han inte kunde svenska utan pratade bara arbaiska. varför är blattar så mycket bättre på att göra smycken för?

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-04-25 19:44:49 följande:
    Vad kostar det att hyra underkjol?

    Pagnie, kom till Örebro så ska jag ta dig till bästa guldsmeden! Han har gjort min förlovningsring och ska även göra min vigselring. Han är riktigt grym!  
    lätt jag kommer. så kan vi ta en fika ;) hihi. Var faktiskt en i örebro som gjorde min förlovningsring. men det verkar vara svårt det där. de flesta guldsmeder verkar inte kunna göra. men jag ska rita och lägg upp så ska ni få se.
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-04-25 19:31:42 följande:
    Pagnie,

    Jag jobbar i en juvelerarbutik... Cool

    Jag är inte en guldsmed, men jag kanske kan hjälpa dig lite. Har du lust att lägga upp bild på ringen?
    åh ska bara ta mitt bad sen ska jag rita upp och lägga ut den så ska du få se. ;)
  • Pagnie
    goli skrev 2013-04-25 19:40:08 följande:
    Kitkät, det var längesen!

    Jag har oxå hyrt min underkjol från Stockholm Brud och Fest. Jag och Pagnie kanske ska ha samma underkjol, hahaha! Flört
    haha ja det kanske vi ska. vem vet. jag ska ha den stora i alla fall ;)
  • Pagnie

    Okej tjejer ignorera det faktum att jag INTE kan rita. Men denna vill jag ha till R. 6 mm i vitguld med alltså skåror först längst med hela ringen och sen typ jack i den mitt på längst hela ringen med några mm mellanrum. Alltså dom stora breda skårorna går ju då djupare än dom små. Och skårorna går inte ända ut i kanten utan de lämnar en liten liten bit kvar. Men varför ska detta vara så svårt?



    Viola vad tror du?
  • Pagnie

    Ja nu verkar jag vara ensam här igen. okej det måste vara jag som inte har något liv tror jag allt. varför? jo för att jag har äntligen en ledig helt. 3 veckor sedan sist. men nu var det fan på tiden.

    jag har här i min ensamhet kommit på något. kanske ska man ha en 3 meter lång slöja i kyrkan och sen byter man till en kortare? Eller det kanske är mest praktiskt att köra helt utan på festen? om så är fallet så vill jag nog ha en kortare i kyrkan också.
    en som precis går till golvet tänkte jag.
    Men jag vet faktiskt inte. fan vad svårt det här är. inser ni hur velig jag faktiskt är? ja det är helt galet.

  • Pagnie

    haha ja vi får se om hon svarar.

    ja jag är väldigt kluven verkligen. jag vet inte ens vad jag vill ha i kyrkan. känns som att en lång inte är helt dumt heller men som att det kan bli lite krångligt. Men ja det är ju svårt. jag ska ju ändå bara gå ner och upp för en altargång så så avancerat är det ju ändå inte. men på festen blir det nog hur som utan. men i kyrkan. det är ett jävla dilemma ska jag tala om för dig.

  • Pagnie

    Här ser ni hur det ser ut med slöjan. så flickor 3 meter eller inte?


Svar på tråden Orientaliskt bröllop