Förrätt? beslutångest och krävande...
Chicita skrev 2012-10-09 19:17:58 följande:
Isbrytare(minismörgåstårtor)
Ta ut 3 rundlar till varje "bakelse" ur vit formfranska eller landgångsbröd med hjälp av ett kakmått eller glas (eller varför inte hjärtform )
Smöra 2 av dom på en sida
Lägg en klick ishavssallad + rökt skinka på dom smörade bröden och lägg ihop bakelsen (bröd-fyllning-bröd- fyllning- bröd)
Vispa creme fraishe och majonäs (lika delar), om man vill så kan man även ha i vispad grädde).
Bred blandningen runt om bakelsen men inte ovanpå.
Rulla i krossade ostbågar.
Dekorera ovansidan med något lämpligt.
Exempel:
Räkor
(mer) Ishavssallad
Majonäsblandningen och grönsaker, gurka, körsbärstomat mm
Dom här bör göras dagen innan för att hinna bli saftiga och goda tills dom ska ätas.
Dom är väldigt enkla att "massproducera" och dom ser avancerade och fina ut