Inlägg från: FruNovember |Visa alla inlägg
  • FruNovember

    Feedback på menyn? :)

    Vi sitter och spånar på menyn,


    och har nog bestämt oss för det här:


     


    Förrätt:


    Gubbrörspuck på kavring serveras med kalixlöjrom


    Varmrätt:


    Oxfilé med konjakssås, rostade palsternackor och potatisgratin


    Efterrätt:


    Chokladfondant med limemarinerade jordgubbar


     


    Visst borde den gå hem hos de flesta? :)


    (Vi har inga vegetarianer eller allergier i sällskapet givetvis)

  • Svar på tråden Feedback på menyn? :)
  • FruNovember

    Tack för era svar- jag är helt med er angående köttet,


    det ska vara well done- annars äter inte jag heller.. :)


    Vi får hoppas att förrätten går ner iaf,


    kan höra annars om kocken kan göra ett alternativ om någon inte klarar av den,


    vi blir trots allt bara 23 stycken¨till middagen, och restaurangen kommer ha öppet


    för övriga gäster i den andra matsalen, så det borde väl gå att ordna?

  • FruNovember

    Det är så himla skönt att få höra åsikter om valen man står inför-


    tack igen! :)


    Jag ska höra efter ang förrätten, tror säkert att det går att lösa ett alternativ,


    och som sagt- köttet lär var och en få beställa önskad färg på :P

Svar på tråden Feedback på menyn? :)