• daniiel

    barn är välkomna men vi vill nog helst att dom stannar hemma ;( hur formulera?? PANIIK!

    Chicita skrev 2013-03-10 00:26:07 följande:
    Vi välkomnar både barn och vuxna. Men då festlokalen är liten och vi inte har aktiviteter anpassade för barnen så kanske dom har det roligare hos barnvakten.
    Jag tyckte det här förslaget var jättebra, just för att då framgår det att barnen är välkomna om dom vuxna inte kan eller vill lämna ifrån sig barnen till barnvakt, men att ni inte tar något ansvar för att underhålla barnen. Då vet föräldrarna vad som gäller för kvällen och kan fatta ett beslut utifrån det.
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-03-10 14:18:45 följande:
    Det var det jag kände också. Och då tyckte jag inte att alla dom här vanliga "vi älskar barn men i kväll älskar vi er barnvakt" och massa varianter av det, funkade så där riktigt bra...
    Men det går nog att slipa lite på formuleringen.
    Jag var inte riktigt pigg i huvudet halv ett på natten, med 12 timmars arbetsdag bakom mig Flört 
    Precis, som dom flesta skriver i den här tråden, så är det tips på hur man formulerar en helt barnfri middag/fest. Vilket inte verkar vara vad TS nödvändigtvis vill ha.
  • daniiel
    Chicita skrev 2013-03-10 19:28:02 följande:
    Nej precis. 
    Här känns det mest som att TS helst av allt vill fira med sina vänner, utan att dom ska behöva åka hem pga att barnen är med. Men att det inte nödvändigtvis måste vara barnfritt hela kvällen... 
    Så uppfattar jag det också. Eller att dom gärna får ta barnen med sig om det innebär att dom kommer, istället för att behöva stanna hemma pga att dom inte får (eller vill ha) barnvakt.
  • daniiel

    TS, jag tror nog att det blir bra. Är folk osäkra på om barnen kan följa med, så hör dom nog av sig. Vanligtvis brukar man ju känna sina gäster och då brukar det inte vara några problem att ställa en fråga och föra en konversation kring något heller :)

    Det kan väl möjligtvis vara för att slippa besvara frågan om och om igen som det kan vara smart att nämna saken i inbjudan/i infoblad/på hemsida.


Svar på tråden barn är välkomna men vi vill nog helst att dom stannar hemma ;( hur formulera?? PANIIK!