Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Bröllop vintern 2013/2014

    marolo skrev 2014-01-11 17:08:35 följande:
    ja det förstår jag, vi ska vara på stång magasin och det känns också skönt att inte behöva fixa med någonting eftersom vi åker på bröllopsresa dagen efter. tack för ideérna, hade inte alls tänkt på biblioteket men det känns finare än stadshuset, det är endå så öppet med glasfönstrerna, så det ska jag absolut titta upp Gladja den gården var fin men eftersom vi gifter oss på alla hjärtans dag hade de tydligen drop in vigsel i där och det känns varken speciellt eller roligt inte för oss i alla fall, länsmussét har jag tänkt på men det blir nog att kolla upp det en gång till, men som för er är det inte så lång tid kvar nu Flört jag tror nog det kommer bli bra även om det bara skulle bli i stadshuset, hoppas bara på lite snö så bröllopsbilderna blir fina :)
    Nej, Alla hjärtans dag är ju snart! Håller med om att drop in vigsel inte känns så speciellt men som du säger tror jag det blir bra i vilket fall. Tidigare har jag tänkt att allt ska vara fixat och planerat in i minsta detalj så allt är perfekt men nu känns det faktiskt som att det kan kvitta, vi blir ju förhoppningsvis gifta i vilket fall som helst och det är ju det viktigaste! Hjärta

    Nu har det ju kommit lite snö i helgen så det är ju mer lovande än det varit tidigare. Snö känns defenitivt finare på bilderna än grått och blött. 

    Var åker ni på bröllopsresa?  
  • bettansss
    Bella84 skrev 2014-01-14 10:56:22 följande:
    Har fått bilderna från fotografen och tänkte dela med mig :D
    Så fina bilder Bella! Och vad mysig lokalen verkade vara! 
    izredam skrev 2014-01-14 09:33:05 följande:
    Grattis också till Bettansss som verkar få snö på bröllopet! Det hade jag också velat ha!
    Åh, jag hoppas verkligen att snön ligger kvar, tycker faktiskt att det har kommit perfekt mängd här i Linköping, såhär kan det få vara i sex veckor framåt! :) 
    dinkaru skrev 2014-01-14 15:30:53 följande:
    Bukettuppdatering Den skickades från Texas 2/1, från Chicago 4/1 och var i tullen i Malmö 8/1. Där slutade all information. Ringde posten idag och paketet var klart i tullen men de hade problem med att skicka ut paketen till terminalen och låg efter. "De ska jobba över ikväll". Har det inte kommit ny uppdatering då man söker försändelsen tills imorgon så kunde jag ringa igen. "Förhoppningsvis" hinner det fram innan helgen! Stressad :)
    Den borde ju komma fram till helgen, men förstår att man blir stressad. Beställde ju min bukett tillslut från en amerikansk säljare och fick betala en del extra i express shipping, men har redan börjat oroa mig för att den inte ska dyka upp! 
    marolo skrev 2014-01-14 18:34:41 följande:
    Bettanasss, det blir vigsel på länsmuseet för vår del, på konstavdelningen, vi var där och titta och det är endå himla fint och speciellt för tydligen har det bara varit 3 vigslar allt som allt där, och personalen var jättetrevlig och tillmötsegåeende :) nu letar jag bara efter en solist som kan spela gitarr men det är omöjligt så det får nog vara :( Bara 4 veckor kvar för mig idag! :)
    Härligt, Marolo! Tror det blir jättefint på Länsmuseet, nästan så man blir sugen på att komma förbi och titta ;) Och härligt med dominikanska precis efteråt också! Vi måste vänta med bröllopsresa, får ta det i sommar istället, men känns lite trevligt att ha en bröllopsresa att se fram emot under våren också! :)  
  • bettansss
    MH2014 skrev 2014-01-15 10:54:05 följande:
    haha, jo.Flört det är en gammal flamma som kommit på mina tankar igen-men nu har den försvunnit igen. ÄRLIGT, helt onödigt att sitta hemma på brudklänningarDrömmer Så nu hoppas jag att mitt huvud har lagt ner!!

    Vad spännande, och hoppas att de hinner komma fram!!!
    Säljaren skickade faktiskt bilder på blommorna idag, så nu har jag godkänt att hon skickar dom till mig! Jättefina ser de ut att vara på bilderna. Min syster svarade med tystnad och sedan ett "jaha..." och ett "ska du inte kontakta en florist för säkerhets skull om dom inte hinner komma?" när jag sa att jag tänkte ha tygblommor så det verkade ju inte så populärt därifrån (väntade mig iofs den reaktionen). Men jaja, det är ju mitt bröllop och mina blommor (och sambons då förstås men han la sig inte i blomfrågan alls Flört) och jag är nöjd! Skulle de inte dyka upp/passa går jag utan, känns som att jag skulle vara lika glad för det. 

    38 dagar kvar idag! Du har ju mindre än en månad MH! Känns helt crazy att jag snart är fru! 
  • bettansss
    MH2014 skrev 2014-01-15 11:07:49 följande:
    Ett par nya skor är på väg hem för provning oxå, hahahahahahahahahaha
    haha! 
  • bettansss
    Lindlund skrev 2014-01-15 12:40:14 följande:
    Jag fick också en sådan reaktion när jag berättade att jag inte skulle ha riktiga blommor i min bukett men när folk väl fick se den frågade dem ifall jag hade ändrat mig och tagit riktiga. Haha, jag bara skrattade och svarade med, nej, detta ÄR blommorna du fnös över när jag berättade om dem!
    Det är så trist att så många ska ha åsikter jämt. Men det verkar höra till.
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
    Haha, det är lite den reaktionen jag hoppas jag ska få på bröllopsdagen för att visa att det kan vara snyggt utan riktiga blommor! Annars är min syster väldigt hjälpsam och kommer med tips och råd som är bra att ha eftersom hon redan är gift men vi har lite olika syn på vad som är viktigt och vad vi tycker är fint på ett bröllop. Så där har jag fått "stänga av" ibland och tänka att det ju faktiskt är vad jag och sambon tycker som är viktigt. 
  • bettansss

    Mina vänner överraskade mig med möhippa igår! Morgonen började med att det ringde i telefonen från en träningsanläggning i närheten av där jag bor och som jag leder pass på på min fritid. Hon sa nåt i stil med "Ja, vi ser ju här att du ska leda pass här nu på morgonen, det är väldigt många som står här och väntar på dig så det vore bra om du kunde byta om lite snabbt och komma över!" Förstår ingenting men medan jag pratar i telefon och börjar förstå att det nog är möhippa det handlar om tar min sambo fram en väska som han smygpackat åt mig, så det är bara att ta på sig träningskläder och gå dit.

    Väl där visar det sig att jag inte ska leda pass utan att mina kompisar ordnat med två killar som kör mig därifrån hem till min syster. Där väntar min syster, några från mitt arbetslag och mina bästa kompisar med en brunch. Har en kompis som bor och jobbar utanför Oslo och en som pluggar i Umeå, men båda dem har tagit sig hem över helgen, jag blev så glad så jag började gråta där i hallen (bådar inte gott inför bröllopet...)! :)

    I alla fall, efter brunch åker vi till en annan träningsnläggning och går på ett privat Zumba-pass och efter det åker mina jobbarkompisar hem men vi andra stannar kvar på relaxavdelningen som mina kompisar abonnerat bara för oss, med bastu och bubbelpool och grejer. De har också fixat dit tapas som vi äter till lunch där i relaxavdelningen.

    När vi varit där i några timmar fixar vi oss iordning och går till ett ställe där de har discobowling och när vi har bowlat går vi hem till en kompis som bor i närheten. Hennes mamma och min mamma har då lagat mat och levererat dit som vi äter och har det allmänt mysigt. En av mina kompisar har fixat musikquiz och jag får också i uppdrag att skriva upp på små lappar 10 olika orsaker till att jag älskar min blivande.

    Tillslut lurar dom i mig att vi ska vidare till ett annat ställe men att vi först ska skjutsa hem min syster, men jag får en ögonbindel i bilen så jag inte ska se var vi åker. Vi släpper av min syster med det visar sig att vi sen åker tillbaka till samma kompis men att några då stannat kvar och lagt madrasser och bäddat över hela vardagsrumsgolvet så när jag får av mig ögonbindeln har de lagt fram en pyjamas som de köpt åt mig och satt på ett bildspel på datorn med en massa bilder på mig och mina kompisar. Så berättar de att de helt enkelt planerat att vi avslutar med ett pyjamasparty så vi kan ligga där på madrasserna och prata minnen tills vi somnar. 

    En helt perfekt helg tillsammans med mina bästa kompisar! Blev lite långt kanske men ville så gärna berätta!
     

  • bettansss

    Är också lite sugen på att beställa en festklänning att byta om till, har kikat lite på ebay. Sen har jag ju lagt ganska mycket pengar på min vanliga redan så är lite osäker på vad som känns ok att isf lägga på en till. Är inte helt säker på att jag kommer vilja byta till en heller men det skulle kännas bra att ha en i fall att. Men som sagt, vad ska jag då ha för budget på en klänning som jag kanske inte ens vill byta till!? Går väl iofs att sälja vidare sen om det är så. Hm, ska kika och fundera lite till! ;) 
     

  • bettansss

    Är till exempel lite sugen på denna, men vad tror ni, behövs underkjol till den? 


  • bettansss
    Maddox skrev 2014-01-20 15:48:46 följande:
    Super fin betansss, var hittade du den? Ja köpte en riktigt budgetvariant men blev lite kär i den och den är ju ganska enkel ändå. 169:- med frakt :P
    Ja, den du köpt var ju fin den med, och ett superpris, känns ju dumt att inte slå till då ;)

    Jag sökte på ebay "wedding dress tea length", finns lite olika säljare som säljer för lite olika pris, men det verkar ju som de sys upp i Kina. Kanske är lite föör billigt för att det ska bli bra, inte helt säkert att den ser ut som på bilden precis. Men man kanske ska chansa för 500 spänn? Å andra sidan har jag funderat på underkjol och det kanske man också skulle behöva och det blir ju lite extra för en sån också... 
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014