Inlägg från: Oprekär |Visa alla inlägg
  • Oprekär

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    jennyfer skrev 2013-07-18 11:05:11 följande:

    Hej hej,


     


    Min kille och jag ska också gifta oss i juni, närmare bestämt den 14 juni! Vi viger oss och ska ha festen i Stockholm. Kyrkan är bokad men lokal är vi fortfarande på jakt efter!


     


    Hur långt har ni kommit i planeringen?


    Vi ska också gifta oss den 14:e i Stockholm! Vi har bokat lokal och vigselplats, ringen är beställd och vi är på jakt efter en fotograf nu. Vi har hört av oss till några vigselförrättare, men i semestertider har det varit lite svårt att få svar. Har tid på en klänningsbutik i november också, har iaf en bild av vilken klänning jag vill ha, så det känn som att de stora bitarna börjar falla på plats Glad Får jag fråga vilken kyrka ni ska gifta er i?
  • Oprekär
    Milli skrev 2013-10-03 10:21:32 följande:
    Håller också på med scrapbooking (och även tårtor) men jag kände att jag ville ha någon roligare version och inte bara en vanlig bok med tomma sidor då säkert många kanske inte skriver för att de inte vet vad de ska skriva. Så hitta jag ett super bra förslag här på forummet med en låda och massa olika talonger så får de själva fylla i det dom vill, hoppas att de ska locka fler :)


    Har inte gjort klart lådan än men så här såg hennes låda ut som jag utgick ifrån..


    Alla talonger/blad har jag däremot gjort själv i paint, tog som sagt några timmar men jag blev verkligen nöjd :) Utgick från hennes förslag men har ändrat om lite och tagit bort vissa frågor, ändrat och lagt till nya osv så de passar oss bättre :)







    Vad tyckte ni?? ;)
    Åh Milli! Du har här infogat precis något sånt som jag har tänkt mig till våra "pysselböcker". Kul idé med lådan, vi tänkte göra små häften med olika blad som vi lägger på varje bord istället. Har du gjort allt i paint? Såg en annan användare som hade gjort sina blad i powerpoint, hon delade även med sig av sina mallar men har inte svarat på mitt meddelande, hon har väl antagligen lämnat forumet, det var ju ett tag sen Rynkar på näsan
  • Oprekär
    Milli skrev 2013-10-12 10:11:47 följande:
    Vet inte om ni är intresserade av att se allt mitt pyssel, om ni inte vill se så får ni säga till så håller jag mig till pysseltrådarna ;)

     


    Vilken insats Milli, jag skulle vilja vara gäst på ditt bröllop! Jag avundas dem som är lagda åt pysselhållet s.a.s, jag kan knappt fästa ett frimärke rätt. Det är dock alla våra vänner medvetna om, så ingen förväntar sig storslagna pyssel eller dekortationer på den stora dagen Glad (HOPPAS JAG!)
  • Oprekär
    Milli skrev 2013-10-14 12:09:09 följande:
    Glömde säga att jag varit på guldfynd typ 10 gånger och kikat på ringar och har världens panik och beslutångest över vilken man ska välja då ingen är riktigt som jag tänkt mig från början.. Är ju egentligen inte bråttom men jag har en 25% på valfri vara som går ut 1/11 så tänkte passa på att utnyttja den så därför känner jag mig lite stressad. Har kollat på andra guldaffärer och även tusen webbutiker men hittar ingen jag vill ha i min prisklass, eller ingen som verkligen skriker att den SKA jag ha... Jobbigt läge.. Har ni andra kikat något på ringar?
    MsThezzizen skrev 2013-10-14 12:39:00 följande:
    Du påminner mig! Exakt 8 månader är det ju idag!
    Exakt 8 månader för oss med! Populärt datum märker jag Glad 

    Jag hittade min drömring i Finland, lite tidigare än vi hade tänkt men nu är den färdig och vi är sååå nöjda! Vi har låst in den i en familjemedlems vapenskåp för säker förvaring, och det är nog lika bra med tanke på att jag hade pillat på den HELA TIDEN annars Tungan ute 25% rabatt är ju riktigt bra när man ska köpa något dyrt, men om du har möjlighet att bortse från rabatten tycker jag inte att du ska binda dig till just guldfynd. Min erfarenhet är att det blir billigare än man tror att designa en egen ring t.ex., så har vi gjort med förlovningsringarna och till viss del vigselringen. Personalen på guldfynd är oftast varken juvelerare eller guldsmeder "på riktigt", en riktig guldsmed kan ju hjälpa dig designa en ring som passar er budget om de inte har en passande ring i sitt ordinarie sortiment. 
    Att köpa ring på kedjor som guldfynd kan mycket väl vara dyrare än att köpa motsvarande alternativ (dvs samma material, samma kvalitet på stenar t.ex.) hos en "egen" gulsmed. Tål att tänkas på Glad 
  • Oprekär
    20110519 skrev 2013-10-16 19:52:04 följande:
    Måste fixa någon som kan hjälpa mig med sminkningen. Sen måste vi kolla på ringar. Brudbukett har jag ingen ide alls om. Frisyren har jag redan pratat med min frisör om. Jag har också halvlångt hår. Kommer bli lockar som är halvt uppsatt baktill med hårnålar. Svårt att förklara. 

    Funderar lite över det här med ringar till männen. Min sambo har en förlovningsring. Men Har män två ringar? om han nu också vill ha en vigselring, eller tar han bort förlovningsringen och har bara vigselringen på sitt finger? Eller har män bara förlovningsringen?
    Det enklaste svaret är väl att män har precis så många ringar som de vill! Glad De flesta jag vet har bara en ring, oftast förlovningsringen som de slipar och graverar om till bröllopet. Andra har två för att de tycker att det är snyggast. Så fråga honom vad han själv vill är mitt tips Flört
  • Oprekär
    Milli skrev 2013-10-18 16:57:04 följande:
    Har kollat upp de där med att designa ring på 2 ställen och den ringen jag vill ha kostar 19.500 på ena stället och 17000 på ett och 11600 på ett annat. Så jag beställer nog den från guldfynd ändå, kollade på den i butiken igen häromdagen och den är faktiskt fin, börjar vänja mig vid tanken om en helt annan design och gillar den mer och mer.. Så jag ska nog beställa den i morgon faktiskt.. Tog bild på den ihop med förlovningringen men har den på mobilen och vet inte om de går att posta här..
    Åh jösses, ja är det så stor prisskillnad så gör du helt rätt i att hålla dig till guldfynd. Kul att du gjort ditt val, hoppas du blir supernöjd Glad Vi vill se bild!

    Själv har jag just skickat ut alla våra save the date kort, eller snarare länken till vårt digitala dave the date kort Glad Har också börjat drömma mardrömmar om att jag försover mig, missar vigseln, glömmer bort att bjuda folk osv. Bara 8 månader kvar av störd nattsömn nu Flört 
  • Oprekär
    20110519 skrev 2013-10-21 13:48:01 följande:
    Bilder? 
    20110519 skrev 2013-10-21 13:56:47 följande:
    I lördags frågade jag min syster om hon ville vara min tärna. Hon visste redan sen innan att vi planerade bröllop, hon är en av de få som vet om bröllopet. 10 stycken vet om att vi planerar bröllop. Men tillbaka till min syster, hon föll i tårar när jag frågade henne om hon ville ställa upp. Lika så mamma föll i tårar när hon såg syrrans reaktion. Så det var jätteroligt att se att hon blev så rörd och tagen av situationen.  
    Jaaa klart vi vill ha bilder!

    Åh vilken härlig reaktion, mina tärnor sa mest "Åh va kul! Men det visste jag väl att du skulle fråga", haha! 
  • Oprekär
    Birris skrev 2013-10-29 18:11:09 följande:
    Idag beställde jag min vigselring! Skönt att bocka av det också Passade super bra till min förlovningsring! Känns som om att jag kommit en bra bit på vägen nu, skönt! Hur går all planering för er andra!
    Kul! Va blev det? Vi vill ha bild! Skrattande
  • Oprekär
    Betty84 skrev 2013-10-29 22:22:55 följande:
    Har stora problem med att hitta min vigselring!! Så svårt att hitta något som passar bra ihop med min/våra förlovningsringar. 
     www.schalins.com/alla-serier/guld/europa/v/13...
    Någon som har några tips? Vad passar till detta?
    Vad tror du om en allians i vitt/rött guld med samma svagt rundade skena som vigselringen? Typ nåt sånthär https://www.schalins.com/alla-serier/guld/allians/v/60/fortuna
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet