Inlägg från: MissFannie |Visa alla inlägg
  • MissFannie

    Hur gjorde/har ni tänkt göra med servering av dryck?

    En av alla dessa funderingar som väcks när man planerar bröllop.
    Vi ska ha tre rättersmeny och serveringspersonal som serverar maten, men hur sjutton ska vi göra med drycken???
    Gästerna kommer välja på vin, öl och några alkoholfria alternativ.

    Hur gjorde/tänker ni göra ni andra med serveringen av dryck??! Skål

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur gjorde/har ni tänkt göra med servering av dryck?
  • MissFannie
    1337Lise skrev 2013-07-15 07:10:18 följande:
    Vi kommer att ha vin i karaffer, samt vatten på borden. Öl och cider kommer att finnas vid buffén för annars blir borden för fulla :P vår serveringspersonal (som består av några bekanta) kommer att ansvara för påfyllning av vinkaraffer (om de kommer ihåg det! Stackarns får nog mycket att göra)
    Det lät ju som en bra idé! det är just det som jag är rädd för om man ställer ut alla olika varianter, att det blir för fullt på borden...blir inte lika fint då eller gott om plats för den delen :P
    Känns svårt för vår serveringspersonal (4 inte fullt så erfarna) att hålla reda på vem som ska ha vad...hmm!
Svar på tråden Hur gjorde/har ni tänkt göra med servering av dryck?