Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Vet inte om det är solsting eller allmänt idéfnatt men jag har börjat fundera på borgerligt bröllop och ev utomlands. Typ Medelhavet kanske... Hag är troende men går inte i kyrkan och min sambo är inte troende alls. Våra barn är döpta (yngsta döps 10/8) och det känns självklart för mig men just när det gäller bröllop känns kyrkan lite fel. Jag r av den åsikten att kyrkan inte har något med äktenskapet att göra men samtidigt...ja.... Mycket tankar :)

  • litenkaka

    Så kul med klänning! Längtar efter att få boka provningar, testa olika modeller och material... Jag är rätt velig och har svårt för att bestämma mig men hag hoppas jag kommer känna "this is The One" när jag har den på mig :) behöver bara bestämma om jag vill ha en med bling och puff eller en enklare med chiffong och lätt kjol.... Har några preferenser och det är: en SNYGG rygg, antingen öppen eller klädd i fin spets. Släp, det är ett måste! Spets, någonstans på klänningen bör det finnas spets :)

  • litenkaka

    Var hos frisören igår och frågade om uppsättning och de tar 2000:- för bara frisyren och lite tilltugg. Dock sa hon att hon typ aldrig tagit 2000:- för en frisyr i slutändan, idag vill brudar rent generellt ha enklare frisyrer. Av 13 backuppsättningen hon gjort en dag hade 7st haft med sig samma bild in: fläta på sidan som går bakåt och en rufsig "bulle" i nacken.... Men hon sa att om man vill ha en speciel frisör ska man inte boka långt i förväg, hon vet ju inte ens om hon jobbar den dagen om 1år.... Kommer förmodligen inte boka henne dock, hon lockade mitt hår igår och det blev inte alls snyggt.

  • litenkaka
    filibustern skrev 2014-08-01 17:27:35 följande:

    ja det blir ju trender i uppsättningar också, och det är väl därför jag inte hittar "min" frisyr.. för dels så har typ alla samma, men så ser ju alla likadana ut! känns de som i alla fall. nu verkar det soma tt fläta och specielt vattenfallsfläta verkar populärt.. så det går ju bort... ogillar att följa sånna modetrender.. vill gå MOT strömmen.. helst skulle jag vilja ha något urbant på något vis, något skogsaktigt och vilt, men finner ju fasen inget!


    Någonting sånt här www.google.se/imgres&imgrefurl=hairstylesonline.net/ponytail-hairstyles/celebrity-inspired-up-do-hairstyles/&h=900&w=708&tbnid=md7lj8kp9f9BhM:&zoom=1&docid=fE91d45_LfKrtM&hl=sv&ei=q9jbU6npOqifygOl34GwCg&tbm=isch&client=safari&ved=0CIYBEDMoYTBh i kombination med det här www.google.se/imgres%3A%2F%2Fstatic.becomegorgeous.com%2Fimg%2Farts%2F2010%2FJun%2F12%2F2248%2Furban_eromnff.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.becomegorgeous.com%2Fhair%2Fnewest_trends%2Furban_romantic_hair_styles-2248.html&h=400&w=353&tbnid=6PiBUX8TZfpyQM%3A&zoom=1&docid=B4a3Uo-smA6mdM&hl=sv&ei=q9jbU6npOqifygOl34GwCg&tbm=isch&client=safari&ved=0CBwQMygAMAA&iact=rc&uact=3&page=1&start=0&ndsp=6 ?
  • litenkaka
    Trattkantarellen skrev 2014-08-02 13:40:35 följande:

    Bröllopet kommer vara en borgerlig vigsel utanför lokalen, som är Forshaga Hembygdsgård. Sambon kommer från Forshaga och jag från Karlstad. Allt är bokat i Forshaga utom frisör, det blir Anna-Lena på Clipodrom som fixar mitt hår, gick hos henne från att jag var 6 år till 21 då jag skaffade en frisör i Gbg istället (fortsatte gå hos henne i nästan 3 år efter att jag flyttade). Hon gjorde även min uppsättning till studentbalen.

    Catering blir Joj i Forshaga, fotografen heter Malin Stolt (finns blogg och Facebook).

    Har ni bokat något än? Bestämt datum? För oss blir det 23/5


    Vilken förrättade har ni bokat? Kollade listan och sambon gillade han längst ner ;)
  • litenkaka
    Nightrod skrev 2014-08-05 16:15:23 följande:

    räknar ni med allt i detta?

    Ringar, resa osv osv osv


    Kan tala för oss med samma budget och allt ingår utom resa. Men då blir min ring en väldigt enkel slät ring då min förlovningsring har massor av bling :)
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!