Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    frkmaria skrev 2014-06-24 17:30:35 följande:

    Mysigt med vinglasen!

    Nu har jag nästan hittat exakt vilken klänning jag vill ha! Eller, mycket av kraven jag har finns i den här klänningen. Vill inte ha axelbandslös eftersom jag har fula keloider på ryggen. Vill ha "puffig" nederdel. Vill ha tealength. Vill ha snörning i bak och även någon detalj i midjan. Bästa hade varit om snörningen hade varit i någon stark färg (turkos eller lila då eftersom det är färgerna) och kanske blomman också. Nu ska jag bara se om svägerskan kan fixa eller om jag måste beställa, liiiite i dyraste laget tycker jag! 

    www.dressilyme.com/p-short-over-lace-organza-satin-satin-stabilized-tricot-ball-gown-bateau-neck-tea-length-wedding-dress-22388.html


    så söt! :D
  • filibustern
    Renée B skrev 2014-06-24 23:37:53 följande:

    Hej! Vi har precis bestämt att vi skall gifta oss i Augusti 2015 :) jippi!! När tycker ni man kan börja "planera" på riktigt typ prova klänningar och boka kyrka osv?!:)


    grattis! tja.. när och när.. själv har man planerat i 2 år redan.. :P men prova klänningar och boka kyrka kan man ju göra typ ett år innan. beror på var du bor och när du ska gifta dig. en del kyrkor tar ju itne emot bokning förrän ett halvår innan. 

    själv får jag lön imorn. så jag har lagt bort 2k till sparande, vilket är ovanligt mycket att kunna lägga undan numer! :D 
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-06-25 12:17:46 följande:
    Vad skönt för dig! Vet att du haft det lite svårt med ekonomin innan så sjukt imponerad att du kan lägga undan 2000 då! Bra jobbat! :) 
    jo.. inte är det lätt inte.. får 6000 imorn, men har sen tidigare på kontot så jag kände att det var ok att lägga undan 2000 ^^ väntar även på 800kr från de dragspelningar vi haft ute på äldreboendena.. men det verkar som att jag får ringa och höra vart dom är... dom är redan två månader sen med pengarna.. :/
  • filibustern
    Plättis skrev 2014-06-25 23:11:44 följande:

    Min fina, älskade mormor somnade in i förmiddags, och jag är tacksam över att vi inte stressade och ändrade datum till i höst för att hon skulle få vara med på bröllopet. Vi hade aldrig hunnit ändå, det gick så väldigt fort.

    För ett och ett halvt år sedan berättade jag för henne före alla andra (kvällen innan) att vi skulle förlova oss, och jag kommer alltid minnas den stunden. Nu ska jag lämna BT och återgå till att gråta igen.


    *många kramar* beklagar sorgen plättis. men du har då ett fint minne att hålla fast vid. och säkert många fler fina minnen. 
  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-06-30 14:02:58 följande:

    Får jag vara med här? :) 7/6 friade min sambo och vi planerar att gifta oss 2015! Mest troligt i juli, annars är det oktober/november som gäller och det lockar inte alls...


    självklart! grattis och välkommen :D 
  • filibustern
    BlivandefruHallqvist skrev 2014-07-09 14:46:25 följande:

    Hej, jag är ny här på sidan och hittade denna tråd, jag och min fästman planerar ett bröllop i Juli 2015 på bolmsö i småland.
    Jag funderar på att börja planera och fixa redan nu, har hört många som började flera år innan och planera.
    När började ni? och vad är bäst?
    Mvh, Linda.


    vi (läs jag) började redan 2011. hittade min klänning rätt så fort. men satt mest och kolla runt på bilder, sökte inspiration. :) 
  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-07-07 10:44:17 följande:

    Har ni andra brudar planer på att få till den perfekta kroppen till bröllopet? Kör lchf och ska börja med styrketräning à la military fitness - inga kärlekshandtag och dallriga armar på min bröllopsdag :) och brudklänningen r ju bästa motivationen till att lyckas!


    njaaa.. ne. jag tränar rätt så mycket, men jag bryr mig egentligen inte. ^^ jag mår bra. har i o fs fått en väldigt snygg kropp (enligt min andra hälft hehe) så.. 
  • filibustern
    Smultrontopp skrev 2014-07-14 09:59:34 följande:

    Hej gänget.

    Nu har vi kommit en bit i planerna. Kontrollfreak som man är så är det skönt att fixa dem större bitarna efterhand.

    Kyrka och lokal: Bokat
    Tärnor, bestmans: Frågade och alla svarade ja
    Toastmaster: Tillfrågad och blev jätte glad
    Min ring: Hittde DEN ringen men var såld så ny är på tillverkning, ville dock ha en större sten i så lite justeringar på den. Var inne igår och testade olika storlekar på stenar.
    Leta klänning: Första helgen för att åka runt och testa olika modeller (ingen aning om vad jag passar i) ska ske i september.
    Blommor: Nu börjar det närma sig den tiden vi ska gifta oss nästa år. Börjat fota blommor/buskar ute för att se vad som blommar vid denna tid nästa år. Skulle vilja ha lite fint man kan ha till bordsdekoration inne och ute.

    Hur går det för er? :)


    går segt. min karl är ju väldigt oengagerad så jag tycker det mesta bara är tråkigt.. men har sökt mycket på Frisyrer senaste dagarna.. det är så svårt! hittar INGET jag känner att "DEN DÄR VILL JAG HA!" eller i alla fall pröva och se om den passar mig. vill helst ha en frisyr.. där jag SER korthårit ut, men jag har långt hår.. :P  dessa, och liknande är väl någorlunda bra: 









    den här sista finner jag.. rätt så läcker faktiskt. väldigt -90, men va fan.. :P har ca 25 bilder på olika fisyrer och alla tycker min karl är ful eller hyfsat ful.. speciellt svinrygg hatar han, själv har jag sagt, att hittar jag inget speciellt, så får det bli en svinrygg haha :P men ja vet inte hur ja ska göra! :(( bild nr två gillar jag också faktiskt. och så börj ajg ju ta med i beräkningarna att jag vill kunna ha en brudkrona på mig. virkad.. alt. ett typ virkad diadem-aktig sak. 
  • filibustern
    Sofia2015 skrev 2014-07-14 11:14:21 följande:
    Jag tror jag gillar andra frisyren bäst faktiskt! Inte så stelt. =)
    ne precis. pch jag vill ju inte ha så stelt ändå.. men tänkte att svinrygg var som enkel.. :P 

    ja.. får se vad det blir.. kanske bli något liknande den här, men med kortare "sideburns"... kanske.. får se vad frisören säger.. men då tro jag att jag kanske istället för en virkad krona, tar ett virkat diadem

    typ så, eller som på bilden. 
    vill så gärna att mamma gör NÅGOT, för jag minns en gång när vi var på loppis, och så såldes där ett set med två fina virkade brudkronor. och hon liksom "ska du gifta dig snart?" nej..? "hepp.. men säg till, så gör jag en brudkrona åt dig". ^^ skulle betyda jättemycket, och så är det ju något att kanske föra vidare. ^^
  • filibustern
    Tingeling89 skrev 2014-07-14 11:57:58 följande:
    Den där var ju jättesöt. Aldrig tänkt att man kan ha något virkat. men gillar verkligen diademet :)
    ja visst! finns fler exempel. 



    tänkte det skulle passa mig/oss då dels så är det skogstema, natur, kommer återbruka en hel del och göra hemmagjort. men och så kommer jag från en väldigt handarbetande familj, själv broderar jag en hel del. ^^ mamma virkar och stickar mest, men broderar och syr på symaskin också. ^^ 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!