Jag klipper och klistrar från vår planering, därför står det lite frågetecken och sånt... Eftersom vi lagar all mat själva så har vi räknat med 175:-/person, ca 80 gäster blir ca 14 000 (hoppas vi, inte mer iaf)
Aptitretare innan vi anländer
Svamproyal med tunnbröd (mormors tunnbröd) Smörkokt potatis med mousse av rökt renkött Västerbottensflarn med älgkorvsalami
Frukt i lagom stora bitar, vindruvor, vattenmelon, jordgubbar
Fördrink Charles de Fère, festbrus som alkoholfritt, smaksatt vatten till alla!
Buffé, amerikansk? Från två håll!
Revben Kycklingben Grillat kött, delat i mindre bitar Majskolvar (veg.) Dela på 3. Kryddsmör, 2 olika Klyftpotatis av bakpotatis eller Smashed potatoes (veg.) Grillade grönsaker, lök, paprika, svamp? (veg.) Sallad i olika skålar, blanda själv? (veg.) Dressing 3 olika Beasås (veg.) BBQ-sås (veg.) Foccacia (veg.) Ost (veg.) Coleslaw (veg.) Tomatpaj (veg.) Stekt fläsk Laktosfritt Nötfritt Göra skyltar till alla maträtter!
Kaffe och avec till tårtan, Köpa kaffe med tillbehör. Te.
Nattamat vid 24.
Korv med bröd Smooresbuffé (köpa terrakottakrukor, folie och briketter.) +Vegetarisk korv Ostbricka?