"Roligare" buffémat, tips tack!
Roligt med buffé=) Det kommer vi också ha.
När kommer bröllopet äga rum? Personligen låter jag alltid årstiden styra... (Dels priset på råvarorna och dels "känns det mer rätt")
Med fantasi går det att göra mycket spännande och rolig mat på förhållandevis billiga råvaror. tex kyckling i olika marinader (köp på dig fryst när butikerna har extrapris), sallader går att variera i det oändliga, portionspajer (i aluminiumform), potatisbakelser, olika såser, baka eget fint bröd, smaksätt smörgåsmargarinet...Fläskytterfilé är också en billig men tacksam råvara!
Att komponera bufféer är nåt bland det roligaste jag vet=)
STORT Lycka Till!
Ps, Kom ihåg att just med buffé "kan det inte bli fel"... I vårt fall passar det för mitt stora matintresse samt att vi har en "hungrig släkt" som INTE skulle nöja sig med en köttbit á 150g i mitten på tallriken;)