"Roligare" buffémat, tips tack!
Hej!
Vi vill ha buffé på vårt bröllop och vill INTE servera kallskuret och potatissallad.
Jag önskar därför gärna tips och förslag på buffémeny där grejerna har en röd tråd mellan sig . Alltså att det ska gå att kombinera de flesta rätter. Vi vill gärna ha med vegetariska/veganska alternativ, men även kött alltså. Vi kan absolut tänka oss att kombinera både kalla och varma rätter och gillar "plockig" mat, men alltså går den typiska svenska kallskurna buffén bort (det är inte dålig eller tråkig mat alls, så ingen behöver känna sig dömd:) Vi vill bara inte servera det!)
Vet ni vilket öl och vin som passar vore det också skoj! =)
Vi har en ganska begränsad budget och kommer vilja göra mycket själva, men kommer ha en kock på plats som även kommer kunna göra vissa grejer under dagen.
Vi kommer servera förrätt och efterrätt också (Förmodligen blomkålssoppa med någon typ av skink-chips (typ) och någon brownie med hallonsås) för att underlätta för toastmaster/madame.
Tack snälla om någon vill och kan komma med lite råd i detta:)