Inlägg från: christina hansson |Visa alla inlägg
  • christina hansson

    Otrogen??

    Gud vad svårt!
    Det verkar ganska tydligt att det är något på gång mellan din tjej och jobbkompisen, även om det hitills varit oskyldig. Varför skulle de annars "ligga lågt" till det blev "läge" om de bara var kompisar?

    Ofta kan ju en sån här situation uppstå när man letar efter ett sätt att ta sig ur relationen man befinner sig i och att man då vill ha en "backup" s.a.s. Men det kan ju också bara vara spänningssökande, utan tanke på att det ska leda vidare till verklig otrohet.
    Du sitter ju jobbigt till nu eftersom du dels är den som ställer frågor och krav, och att du dessutom är den som antagligen vill rädda förhållandet, medan hon glider undan mer och mer.

    Min kompis råkade ut för lite samma grej och hennes taktik var faktiskt att också dra sig undan- hon åkte till sin hemstad och bodde där i en månad. Det kanske kan verka lite trist att inte kunna vara där om du nu tror att någonting är på väg att ske, men samtidigt blir det kanske bara värre om du fortsätter att pressa och fråga ut henne. Om du drar kanske hon får sig en läxa och börjar sakna dig lite.
    Är det bara en liten oskyldig förälskelse kan det också vara bra om hon inte vet exakt var hon har dig. Kon och båset som man säger...

    Lycka till & var stark!!!
    (läs gärna mitt eget inlägg ovan)
    Kram
    Christina

Svar på tråden Otrogen??