• Santa Fe

    Oklara Cellförändringar

    fru.nic

    Får jag vara så personlig och fråga hur det kom sig att läkarna hittade tumörer i tjocktarmen. Hade du ont nånstans och sökte därför läkare och så upptäcktes det av en slump eller?
    Ledsen om jag frågar personligt men jag har en del jag grubblat på och oroat mig för som rör de kroppsdelar du haft problem med. Därför min frågvishet...

  • Santa Fe

    fru.nic

    Tack för ditt svar.
    Förstår att du i ett skede kände dig liten och rädd. Men nu är du frisk och värdesätter säkert livet än mer!
    Du låter väldigt lugn och stark.

    Själv har jag inget magont, inga smärtor och absolut inte ont nånstans. Men däremot har jag stundtals blod i samband med toalettbesök. Tror det är hemorrojder, men man blir ju lite rädd för det känns liksom inte naturligt, det ska liksom inte komma blod i samband med det "stora" toabesöket...Men har förstått det är rätt vanligt.

    Sorry jag lånade tråden lite och avvek från ämnet cellförändringar.

  • Santa Fe

    AnnaZ

    skönt höra fler har såna "problem". Jo, jag har tänkt göra lite som du gjort, dvs kolla upp det. Har haft besvär (inte jämt men nu och då) under kanske drygt 1 år. Har också förstått det kan vara vanligt i samband med graviditet, men jag varken är eller har nånsin varit gravid så inte aktuellt i mitt fall.
    En fråga bara, när du kollade upp och gick till läkaren, vände du dig till vårdcentralen och var det "bara" en allmän läkare där som undersökte eller??

Svar på tråden Oklara Cellförändringar