• nisan

    Kroppen utan p-piller

    Hejsan!
    Ni som har slutat med p-piller, vad har ni för erfarenheter? Hur reagerade era kroppar? Jag har slutat med trinovum för cirka en månad sedan och har sedan dess haft ont i brösten, typ mensvärk och illamående, vilket jag har hört är rätt vanligt att man får när man slutar. Men de senaste dagarna har jag även fått hjärtklappning och blivit alldeles matt i kroppen. Kan det också bero på att kroppen inte längre får p-piller, någon annan som har känt samma?
    God jul på er allihopa!
    /nisan

  • Svar på tråden Kroppen utan p-piller
  • nisan

    Hejsan!
    Jag har ätit trinovum i strax över 5 år denna omgång. JAg har ätit en omgång tidigare, på 4 år. När jag slutade den gången hade jag inga som helst symptom, men kroppen ändrar ju sig...
    /nisan

  • nisan

    Tack alla som har svarat!
    Det är lite svårt att känna vad som sker i kroppen pga av att jag slutat med pillrena samt vad som händer pga av andra faktorer, tex stress och annat.
    Jag ska vänta och se om hjärtklappningen går över när mensen kommer, vilket borde vara snart (hoppas jag, jag vill ju gärna att det ska funka även om jag har hört att det kan ta tid ibland). Att det händer en massa i kroppen borde ju vara tecken på att hormonerna ställer allt till rätta igen.
    God jul på er allihop!
    /nisan

Svar på tråden Kroppen utan p-piller