• Är jag feg

    Vad skall jag göra?

    Hej!

    Jag behöver desperat hjälp, problemet är min kille som kräver en hel del. Jag är väl inte alltid lika sexsugen som han är men det känns som han vill hela tiden. När vi inte gör det en natt så kan han tycka det är ok men då blir han besviken (vi bor inte ihop) men om det blir så att vi inte gör det 2 dagar irad så fäller han små kommentarer om det.

    Bland annat så vill han att jag skall ge honom oral sex, vilket är ok för min del men jag vill INTE ta satsen i munnen vilket han inte har förståelse för. Han fråga bli "vill du inte se mig njuta sexuellt"? Det är klart jag vill det men jag tycker det är äckligt (kanske är jag barnslig)

    Detta har blivit ett problem nu, jag känner att jag endast vill gosa ibland och inte längre än så men så får det skall bli något så tänker han på sex.

    Jag har försökt förklara att jag inte vill men jag vill inte direkt säga att jag tycker det är äckligt. Känns lite okänsligt. men jag har tappat sexlusten den sista tiden. 1-2 gånger i vecka är ok för mig men inte varje dag... känner mig nästan tvungen att ställa upp. ibland känns det som jag inte vill att han sover över.

    Vad skall jag göra? Skulle uppskatta svar

  • Svar på tråden Vad skall jag göra?
  • Ettolrach

    Män har ibland svårt att förstå att kvinnors sexualitet inte fungerar som mäns. Många män tycker det är enormt upphetsande och skönt att se satsen komma och tror att detsamma gäller för kvinnor.

    Tala om för honom att kvinnor inte tycker det är lika upphetsande, att det mer är en manlig fanstasigrej men inget som är upphetsande eller ger njutning för kvinnor. Och förklara gärna att han press, tjat, ovilja att respektera din vilja är avtändande och får dig att tappa lusten till sex.

    Kräv att han respekterar dig! Ingen ska göra något som känns fel för att ställa upp eller vara snäll. Du har också rätt att njuta av ert gemensamma samliv, det ska inte bara gå ut på hans njutning, hans lust, hans vilja utan du har lika stor rätt att få njuta och få det som du vill i det läget.

    Kan han inte respektera dig där så har jag svårt att tro att han gör det överhuvudtaget - det är aldrig okej att pressa sin partner till sexhandlingar som den andre inte tycker känns bra!

    Stå på dig!

  • Cillalilla

    En lite fråga bara, ställer han upp och ger dig det du vill ha? Även fast han inte gillar att göra det så kanske han gör det ändå, för din skull... Sånt kan ju vara ok ibland tycker jag, i viss utsträckning så klart!

  • Är jag feg

    Han ställer upp på allt, han skulle nog göra saker fastän han inte gillade det.

  • Santa Fe

    Förstår att dina tidigare erfarenheter och ex präglat dig. Har en kompis med ganska tråkig bakgrund, hon sade vid nåt tillfälle: "Jag är nöjd med mina nya pojkvän, för så länge han inte super och slår mig är han en prins".
    Däremot spelade det ingen roll att han på andra sätt inte behandlade henne respektfullt och värdigt.

    Kort sagt, jag tycker du ska höja ribban lite och kräva mer. Och inte tycka att en bra kille är en bra kille bara för att han inte slår.

    Du skriver att ni i övrigt har det bra, då tycker jag absolut att du ska våga och kräva av honom att ni har en diskussion där ni pratar om DIG och vad du mår bra i sängen.
    Det minsta du kan kräva av honom är faktiskt att han förstår, är lyhörd och verkligen vill att du ska njuta, trivas och bara göra sånt som du mår bra av i sängen. DET (=att du njuter av det du tycker om att göra med honom 6-uellt) borde göra honom mer upphetsad än att "tvinga" dig till sånt du förklarat för honom att du inte tycker om.

  • Cillalilla

    Instämmer helt och fullt med Santa Fe!!!

  • Är jag feg

    Tack för råden: Skall nog ta upp det med honom, det är inte lätt, utan man skjuter mer på det. Det är väl lättare att skjuta ifrån problemen.

    Kanske är jag rädd att förlora honom nu när man har lärt sig att lita på ngn.

  • Dea

    Var annan, var tredje dag låter som ett rätt frekvent sexliv, grattis, (vi har inte ork så ofta, det blir bara en eller två gånger i veckan för oss stadgade utarbetade sambor).

    Ni får kompromissa, så att bådas lust bejakas utan att nån av er tvingas "ställa upp". OM det inte går får han ta hand om sig själv varannan gång. Borde ju inte vara nåt problem om ni inte bor ihop.

    Nej, det är respektlöst att gegga ner nån i ansiktet mot dess vilja. Du måste inte ta det i munnen! Alla vill inte göra det, ingen av de killar jag haft har krävt att jag gör det, oavsett om de tänder på det eller inte.

    Om du VILL vänja dig vid substansen kan du erbjuda honom att komma på din mage eller bröst kanske, men BARA om du tycker det är okej.

    Till sist tycker jag att ni kanske borde fokusera en smula mer på dina behov som omväxling.

  • Gerda

    Du har alldeles för låga krav på honom! Du ska inte vara nöja bara för att du i detta förhållande inte blir slagen. Att tvingas till saker man inte vill är också en form av misshandel - du mår ju dåligt av det.

    Se till att prata ut ordentligt annars kommer inte du må bra i förhållandet.

    Lycka till, du har stöd av oss här.

  • Är jag feg

    tack alla för råden känner mig verkligen jätte rörd! detta har tungt mig ett tag och ibland känns det som om man inte har någon att tala med.

    tack för att ni finns

  • Är jag feg

    tack alla för råden känner mig verkligen jätte rörd! detta har tyngt mig ett tag och ibland känns det som om man inte har någon att tala med.

    tack för att ni finns

Svar på tråden Vad skall jag göra?