• Janna

    Förbannad!

    Jag blir galen!!!
    Här hemma är det jag som lagar mat och handlar allt dvs. jag sköter allt som har med födointag att göra.
    Idag blev jag galen på min kille när han sa att maten var äcklig. Hur mycket ska man ta??? jag försöker variera maten å skriver matlistor och ser till att vi får i oss allsidig kost. Får aldrig beröm (ok, kanske två gånger i månaden) utan mest klagomål. Jag som älskar att laga mat har nu helt tappat lusten...
    Sa precis: ok nu får du laga maten! och nu pratar vi inte med varandra - kul för vi ska åka bort över helgen... toppen!! vill bara lägga mig ned å grina (dessutom har jag skrivit en dum tenta idag)
    Fan i helvete!!
    Sorry, behövde bara lufta det här
    Janna
    PS. håller tummarna imorgon Hallonsylt!

  • Svar på tråden Förbannad!
  • Janna

    Vilka reaktioner det blev!!
    Trådstartaren här, har ju varit borta över helgen.
    Inser nu när jag läser mitt inlägg att jag överreagerade!! han är världens gulligaste egentligen och erbjuder sig ofta att hjälpa till.
    Den här gången tyckte han helt enkelt inte att det blev gott - det måste man ju få tycka!
    Det har i alla fall löst sig nu. Anledning till att jag blev så arg var att det blev droppen som fick bägaren att rinna över, allt jag var lite irriterad på kom på en gång (här kommer alla känslorna på en å samma gång....
    Vi åkte iväg som planerat över helgen och jag pratade inte med honom på 30 timmar (kul gäster vi måste vart...) men sen sa jag ALLT jag tänkt på och vi hade ett bra samtal.
    Nu lagar jag med glädje mat åt min i och för sig lite kräsna man...
    Hoppas ni inte tycker att jag viker mig för så känns det inte.
    Tack för alla inlägg och uppbackning i min ilska!!
    Kram Janna

  • Janna

    Isolde: jag håller med dig!! man ska dela lika och jag tycker det är bra om man gör det man är bra på (eller tycker om att göra). Jag kan ingenting om bilar å är så lycklig att jag har en kille som är biltokig, då tar jag maten. Resten är det fifty fifty på faktist. Jag är noga med att det ska vara jämt.
    Janna

Svar på tråden Förbannad!