• mxbruden

    hur tänker killar/karlar? Hjälp mig förstå, tack!

    Hej,
    har ett litet "privat" ärende!
    Funderar vad min sambo håller på med egentligen. VAd tycker ni om det här?
    Vi har inte sex så himla ofta (ca 3 ggr/månad). Min sambo är inte kramig. De gångerna han kramas så vill han mer...
    Min sambo blir ofta sugen på morgonen. Vi kliver upp vid 6 och jag har helt enlelt ingen lust då! Jag måste ju upp och duscha, gå ut med hunden, få upp min sambos son och skicka iväg honom till skolan och själv åka till jobbet (jag börjar 8.00) Min sambo däremot börjar 7.00 och klär bara på sig och åker iväg... Det börjar med att han kramas på morgonen.. ( han kramas nästan aldrig utan ha "baktankar" När jag kliver upp så blir han sur och det hela slutar med att han
    o n a n e r a r själv i sängen medans jag fixar runt på morgonen. Det känns hemskt!! Jag kan inte riktigt förklara varför men det är så...förnedrande på något sätt...

  • Svar på tråden hur tänker killar/karlar? Hjälp mig förstå, tack!
  • mxbruden

    Kräftan:

    Min trådstart kanske blev lite svammlig, men i alla fall...

    Man vet ju inte vad andra har för sig i sovrummen liksom :)
    Om det är "normalt" eller inte.

  • mxbruden

    Det värsta är att han måste tala om det när han kliver upp!
    "jaha, nu har jag lättat på trycket."
    Han skulle väl kunna låta bli det!!!

  • mxbruden

    bimbim:
    jo, det är ju faktiskt jag som står för all markservice.
    Det är jag som "håller i trådarna" här hemma. Det har blivit lite värre på sista tiden. Han tar mig kanske för givet?

  • mxbruden

    Eller så är det att jag tänker efter på allt han gör och säger och beter sig. Vi ska nämligen gifta oss i sommar och nu håller jag lite extra koll på honom om han är rätt för mig. Är lite nojjig.

  • mxbruden

    Det är så konstigt. Jag har bra självförtroende, är inte mesig eller så. Jag hittar på saker på fritiden, tränar åker cross, träffar kompisar. Klarar mig bra själv. Men detta berörde mig faktiskt illa. Känns som om han sparkar på mig och det känns bra att höra att det inte är OK för honom att göra så från en kille också! Tack!! :)

  • mxbruden

    Hej igen! Tack för alla svar. Jag har talat med min sambo nu och han kunde väl kanske tänka sig varför det inte kändes så bra för mig. :) Han ska sluta "skryta " med att han fixat det själv. Dessutom förklarade jag att jag känner mig stressad på morgonen p g a allt jag känner att jag måste göra och han förstod. Skulle bättra sig sa han. Jag har kommit på det nu igen (glömmer bort det med jänma mellanrum) att jag måste tala om precis hur jag vill ha det. Han "ser" liksom inte det så bra själv. Det är ju lite synd då kan man tycka, men vad göra:)
    Så tack en gång till för alla svar som hjälpte mig att förstå att det inte var jag som var kinkig bara utan att många skulle ha känt lika!
    kram!

Svar på tråden hur tänker killar/karlar? Hjälp mig förstå, tack!