• Storm

    Hoppas på kopparspiralen!!..

    Jaghar haft min kopparsprial i nästan tre år nu och jag är jättenöjd. Jag hade innan ätit p-piller i över tio år. Det första halvåret-året hade jag rätt jobbig PMS dagarna innan mens, med depp och fnitter om vartannat. Blödningarna blev lite längre och rikligare och lite mensvärk fick jag också.

    Men de positiva aspekterna överväger allt! Jag har lust igen!!! Jag blir upphetsad och glad och ledsen och jag _känner_ en massa nya känlsor som verkade vara avslagna tidigare. Jag som hade fått högt blodtryck av mitt p-pillerknaprande (har även högt blodtryck i släkten)märkte att trycket sjönk ner till det normala rätt snart. Jag behöver inte heller komma ihåg att ta något piller varje dag. Den enda nackdelen är rikligare mens och att ibland i en viss vinkel när vi har s*x så hugger det till om han kommer åt den.

  • Storm

    Om mannen känner av trådarna så kan man gå och få trådarna nedklippta lite. Trådändarna som hänger ut behöver inte vara långa och om de är ivägen eller gör ont kan man klippa av dem och bara lämna en liten bit.

Svar på tråden Hoppas på kopparspiralen!!..