• CyberPet

    Tjejens bröst...

    En av anledningarna till varför ni flyttade isär var väl också för att ge varandra utrymme? Att du medvetet eller omedvetet kommer åt hennes bröst är väldigt intimt. Jag vet i alla fall att jag är extremt känslig när det kommer till mina bröst och vill jag vara ifred eller ha mitt eget utrymme så är mina bröst off-topic. Jag skyddar dem instinktivt på samma sätt som din flicka gör.

    De gånger jag uppskattar att mina bröst blir smekta är när jag själv vill det, då brösten för mig är en del av det intima och sexet. Visst händer olyckor ibland och han kommer åt dem av misstag, men min make är också väldigt bröstfixerad så för mig är det jobbigt om jag inte är sugen på sex då jag vet att han ALLTID är sugen på sex. Det blir en press på mig som jag inte vill ha.

    Jag vet att det är svårt att förstå sig på oss kvinnor, men det kan vara värt lite tålamod och väntan. :D

    Lycka till!

    Petra

  • CyberPet

    Förvirrad och Förtvivlad. Jag förstår att du är just förvirrad och förtvivlad för det är inte lätt!

    Jag älskar min make över allt annat och ibland kan jag irritera mig på att ALLT ska leda till sex, men det är lite så ni killar fungerar. Om jag får en massage så reagerar han sexuellt medan jag slappnar av och bara reagerar över hur otroligt skönt och avslappnande det är. Om han då pockar på och vill ha sex känns det som om han inkräktar på det där avslappnade tillståndet. Men visst, ibland blir jag också upphetsad och vill ha sex efter en massage, men inte alltid. Så han har fått lära sig att jag säger till eller ger så tydliga signaler att de inte går att misstolka när jag också är sugen.

    Det du får göra är att helt enkelt lyssna av din flicka mer och även säga till att "hörru, nu kan jag inte läsa dina tankar så det vore bra om du kunde tala om för mig vad du vill att jag ska göra". Det är med kommunikation man kommer bäst överrens och just när man är i en sån situation där man behöver utrymme och få vara ifred och bara mysa när man själv har lust så måste man också vara tydlig.

    För är hon inte tydlig och talar om "nej, nu vill jag bara ligga här i badet och mysa, inget sex" så ska du inte bli ledsen utan bara sjunka djupare ner i karet och säga "visst gumman, säg till när du vill att jag ska borsta dig på ryggen". Men även du måste vara tydlig och prata om dina känslor och mår du dåligt av att hon sluter sig inne utan att släppa in dig så måste du säga till att du gärna vill veta vad hon tänker.

    Ta det med ro och ta det inte som att du blir avvisad bara för att hon inte vill ha närhet och sex jämt. Om du visar henne att du kan ge henne den tid och utrymme hon behöver så kommer hon också att uppskatta dig ännumer. Du kommer att få komma henne nära igen, därför att du också kan låta henne få hålla på med sitt när hon behöver det.

    Lycka till!

    Petra

Svar på tråden Tjejens bröst...