• mareld

    Svartsjuk å osäker (långt å förvirrat)

    Jag tycker inte att man kan begära av sin partner att han/hon skall sluta titta på andra när man blir ett par. Precis som det är trevligt att titta på saker så är det trevligt att titta på vackra människor. Jag tittar på andra män - men det innebär inte att jag spanar in dem eller letar efter någon annan. Det känns bara helt naturligt. Har inte heller något problem med att min sambo tittar på andra tjejer - tycker nästan att det vore konstigt annars. Kan snarare se det som ett plus - jag är definitivt inte en slank 38:a så eftersom att han valt att leva med mig så måste jag ha så mycket mer än bara en kropp i hans ögon.

    Du måste försöka förstå att man fastnar för så mycket mer än bara kroppen hos sin partner. Du har väl inte valt din partner bara för hans utseende, det finns säkert tusen andra anledningar till att du gillar just honom.

    Och ärligt talat (jag menar inte att låta barsk men jag hittar inget annat uttryck) om din partnern skulle lämna dig för någon med en vackrare kropp så var han väl inte mycket att ha.

    Du måste försöka tro på att du är bra precis som du är och att din partner älskar dig precis som du är. Att få honom att sluta titta på andra tjejer tror jag är ett omöjligt uppdrag.

    Lycka till!!!

Svar på tråden Svartsjuk å osäker (långt å förvirrat)