• kamelen

    London träff??

    Hej tjejer! Jag träffas gärna när jag återvänder ?hem? till London från Bahrain i Juni. Min mobil är 07961 344 459 men jag är inte där förrän 12/6 och då bara i två veckor innan jag åker till Sverige för att organisera bröllopet... Kommer antagligen ha panik under de veckorna, så vore skönt att kunna snacka av sig med andra än mina stackars singelvänner som nog har fått nog vid det laget! Ring eller texta gärna 12-28/6!
    Maria

  • kamelen

    Vitamoln,
    Jag jobbar som nöjes-journalist, fotograf och annonsförsäljare ? allt i ett! ? för en tidning här i Persiska Viken. Min blivande är skotte. Vi har varit här i 2 år på tillfälligt civilingenjörs-kontrakt som går ut till sommaren. Längtar oväntat tillbaka till skitiga skruttiga trånga dyra London, jag trodde att jag hade ?Londonat klart? efter 7 år, men det är väl som de säger: If you?re tired of London, you?re tired of life!
    När slår ni till och var?
    Hör av dig om du vill (numret ovan). Jag är tillbaka i London permanent fr.o.m 9/8, 2 dagar efter bröllopet ? ingen bröllopsresa för oss eftersom jag inte har något jobb då och skulle inte kunna njuta ordentligt. Det får bli till vintern när det är riktigt ruskigt väder och vi saknar palmerna!
    Maria

  • kamelen

    Will do. Vad avis jag blir på er som kan ses snart och prata av er! Här i öknen finns inte så många att snacka bröllop med, i alla fall inte västerlänningar (och mina muslimska vänner har bröllopsproblem av helt annan kaliber ? tro mig!). De 3 vettiga tjejer som jag lärt känna här har alla skiljt sig de senaste 2-3 åren, så de pratar hellre om vilka svin karlar är! ; )
    Ha så skoj!
    Vi hörs.
    Maria

  • kamelen

    Oj det verkar som om de flesta gifter sig innan mig! Det är goda nyheter, då kan jag få sista-minuten-tips av er alla under min stop-over innan bröllopet nalkas!
    Jag kommer som sagt till London 12/6 (herregud, jag måste verkligen ta mig för och säga upp mig i dagarna! På jobbet vet de inte ens att jag lämnar Bahrain utan tror att jag kommer ta en vecka ledigt i Aug för att åka hem och gifta mig...oops!).
    Jag har haft sån otrolig tur att jag har vunnit en £1000 spa-helg på Irland, så har bokat in mig helgen 18-20/6 ? kan behövas. Men helgen efter (=midsommarhelgen) skulle jag jättegärna ses om någon är i stan. Jag är ju dessutom ledig hela dagarna så hänger gärna under veckan oxå.
    Jag MåSTE hitta en lägenhet under de 2 veckorna så att vi har någonstans att bo när vi återvänder 9/8. Om någon hör ngt om en 1-2 bedroom lgh i £200pw-klassen inom zon 2 el 3, gimme a shout...
    Min UK mobba igen: 07961 344459 (end. Sms tills 12/6 förstås) eller email nilssonm74@hotmail.com.
    Ha det bra!
    Maria

  • kamelen

    Nu börjar det pirra av resfeber och bröllopsnerver! Jag kommer ?hem? till London om mindre än 3 veckor. Hoppas att ni tjejer har lust/tid att ses då. Hur passar Onsdag 17/6? Eftersom jag inte har bott i London på 2 år så överlåter jag till er att välja ställe...Någon som vill ses?

Svar på tråden London träff??