• vitamoln

    London träff??

    Några London brudar som vill träffas, prata av sig och komma med tips? Jag ska gifta mig i Sverige men bor i London och är här utan mina tärnor.

  • Svar på tråden London träff??
  • londonbruden

    Vart bor du?

    Jag aker hem till Sverige pa lordag och ar dar i 2 veckor men efter det vore det kul!

    Hur lange har du bott i London? vad jobbar du med? Ar din blivande Britt?

    Sorry, men jag ar lite nyfiken!

  • kamelen

    Hej tjejer! Jag träffas gärna när jag återvänder ?hem? till London från Bahrain i Juni. Min mobil är 07961 344 459 men jag är inte där förrän 12/6 och då bara i två veckor innan jag åker till Sverige för att organisera bröllopet... Kommer antagligen ha panik under de veckorna, så vore skönt att kunna snacka av sig med andra än mina stackars singelvänner som nog har fått nog vid det laget! Ring eller texta gärna 12-28/6!
    Maria

  • londonbruden

    Tank den 12 Juni ar jag redan gift!!!! Kommer tillbaks fran varan brollopsresa den 9e juni!!!

  • vitamoln

    Londonbruden - jag har bott här i fem år, jobbar med reklam. Min blivande är britt och vi bor i Farringdon/Clerkenwell (The City). Hur länge har du själv bott här, vart bor du, vad pysslar du med och är din blivande också britt? Antar att jag är lika nyfiken... Träffas gärna när du kommer hem till London igen!

    Kamelen - vad gör du i Bahrain? Ska du gifta dig med en britt? Jag träffar dig gärna när du kommer hem till London!

    Samt alla andra bröllopstjejer i London??!

  • kamelen

    Vitamoln,
    Jag jobbar som nöjes-journalist, fotograf och annonsförsäljare ? allt i ett! ? för en tidning här i Persiska Viken. Min blivande är skotte. Vi har varit här i 2 år på tillfälligt civilingenjörs-kontrakt som går ut till sommaren. Längtar oväntat tillbaka till skitiga skruttiga trånga dyra London, jag trodde att jag hade ?Londonat klart? efter 7 år, men det är väl som de säger: If you?re tired of London, you?re tired of life!
    När slår ni till och var?
    Hör av dig om du vill (numret ovan). Jag är tillbaka i London permanent fr.o.m 9/8, 2 dagar efter bröllopet ? ingen bröllopsresa för oss eftersom jag inte har något jobb då och skulle inte kunna njuta ordentligt. Det får bli till vintern när det är riktigt ruskigt väder och vi saknar palmerna!
    Maria

  • utlandssvensk

    Hej!
    Bor inte i London, men inte alltfor langt bort sa skulle kunna kora dit over dan.
    Ska gifta mig i Sverige i juni med min blivande som ar britt. Traffas garna och pratar brollop! Ska som londonbruden ocksa till Sverige nu (10-20 april) men efter det sa passar det!

  • londonbruden

    Hej igen!
    Jag har bott utomlands sedan 1993 mest i England men aven i Tyskland och Spanien. Jag pluggade 3 ar i Manchester, 1 ar i bristol och har nu bott har i Kingston snart 4 ar.

    Jag ar hogstadie och gymnasie larare pa en statlig flickskola och undervisar i Tyska, Spanska och EAL.

    Min blivande ar Britt och vi gifter oss har den 29e maj!

    Vore kul att ses och ta en fika eller nagot!

    Vart i sverige kommer du ifran?

  • Åsa Gåsa

    Jag åker också till Sverige i helgen!

    Vad sägs om att träffas lördagen 24 april? Tänkte om det är lättare för 'utlandssvensk' att komma in till stan på en helg? Annars kan vi alltid träffas nån kväll eller så. Omkring klockan tolv/ett eller? Oratory mellan V&A och Harrod's är bra för fika och/eller lunch och billigt vin. Annars sen frukost på Smith of Smithsfield (Farringdon) eller Market Place (Oxford Circus)...

    Vi kan höras om vart och när senare, mejla mig gärna på vitamoln@yahoo.co.uk - Maria mejla mig när du kommer tillbaka till London.

  • kamelen

    Will do. Vad avis jag blir på er som kan ses snart och prata av er! Här i öknen finns inte så många att snacka bröllop med, i alla fall inte västerlänningar (och mina muslimska vänner har bröllopsproblem av helt annan kaliber ? tro mig!). De 3 vettiga tjejer som jag lärt känna här har alla skiljt sig de senaste 2-3 åren, så de pratar hellre om vilka svin karlar är! ; )
    Ha så skoj!
    Vi hörs.
    Maria

  • londonbruden

    Vitamoln och utlandssvensk ska vi ta en fika snart?

    Jag ar tillbaks i London nu, efter 2 super veckor hemma i soliga sverige!

    Nar passar det er?

    Londonbruden

Svar på tråden London träff??