• vitamoln

    London träff??

    Några London brudar som vill träffas, prata av sig och komma med tips? Jag ska gifta mig i Sverige men bor i London och är här utan mina tärnor.

  • Svar på tråden London träff??
  • Smulan2

    Lycka till Londonbruden. Var gifter ni er? I Sverige eller England??

  • applemartini

    Smulan, min mobil funkar inte och inte hotmailen heller...jag blir sjuk av allt kommunikationsforhinder

    Ville bara saga att sjalvklart kommer jag pa ditt Henparty!!! Det ar inbokat!!

    Hoppas att du kollar har!

    (Nu kom jag pa att jag kan maila fran jobb, och ringa fran hemtelefonen...)

    Naja, vi ses snart iallafall, jag hor av mig!

  • Smulan2

    Applemartini
    Kul. Jag ringer dig på hemtelefonen när jag har fler detaljer. Hade tänkt en mysig middag följd med Stand Up Comedy. Men det är bara tanken just nu. Kanske kan ändra sig. Tyvärr blir vi inte så många eftersom alla svenskar tydligen väljer att åka hem till Sverige när det är långhelg och att alla engelskor väljer att gå på bröllop Men vi blir några i alla fall
    Jag hör av mig

  • londonbruden

    Vi gifter oss har i Norbiton, om en vecka!!!!!

    det ska bli sa kul!!!!

  • kamelen

    Nu börjar det pirra av resfeber och bröllopsnerver! Jag kommer ?hem? till London om mindre än 3 veckor. Hoppas att ni tjejer har lust/tid att ses då. Hur passar Onsdag 17/6? Eftersom jag inte har bott i London på 2 år så överlåter jag till er att välja ställe...Någon som vill ses?

  • Smulan2

    Då är jag på St Lucia... Och lapar sol och rom-punch.... Men en annan gång sådär i Juli passar mig

  • applemartini

    - SAVE THE DATE - Asa Gasa och Nita nu har jag bestamt datum for mitt Hen-Party, det blir den 19e Juni..skulle va kul om ni kom med och fira

    Har ej bestammt var och hur an, hor av mig per telefon eller mail.

  • Smulan2

    Applemartini! Hoppas ni får jättekul på ditt Henparty.Tack för förra helgen förresten. Det var jättekul! Idag drar jag hem till Sverige och sedan är det bara detaljplaneraing i en hel vecka Bara sju dagar kvar nu...

  • Åsa Gåsa

    Hej! Nu är det snart dags för dig Smulan!! Lycka till!! Hoppas ni hade kul på din hen night?? Jag var i Sverige och planerade bröllop så kunde ju inte komma. Är däremot hemma den 19 juni, så hör av dig angående din hen night - applemartini. Hur går det för Nitan??

  • Linda&Peter

    Jag ar ocksa en London tjej som ska gifta mig i Sverige med min engelskman. Har ocksa mina tarnor i Sverige!

    Har inte last igenom alla inlagg men har du nagon ide om nar du vill traffas "Vita moln"?

  • Åsa Gåsa

    Hej Linda, Nitan, Applemartini och Kamelen! Några som vill träffas som Kamelen föreslog torsdagen den 17 juni? Det enklaste är väl om vi ses centralt? Market Place precis norr om Oxford Circus eller Nordic, Newman St (EJ att förväxla med hemsk svensk vitlökspub i soho) för svensk päroncider om det regnar! Båda ligger nära Sanderson om det är någon som känner för en posh cocktail efteråt...

  • applemartini

    Va kul Asa Gasa, att du kan den 19e jag hor av mig, vet inte vad vi ska gora da nagra av mina vanner ordnar en surprise till mig...da jag lyckades att overtala dem att i Sverige minsann da planerar man inte sitt Hen-party sjalv :)

    Den 17e kan jag (tror jag) det borjar kannas ont om dagar kvar...borjar bli nervos emellanat...det e den 3e Juli(for er som inte vet) Sa rakna inte med mig, men eventuellt sa kommer jag skulle va kul!

  • londonbruden

    Hej alla londonbrudar!!!

    Nu ar jag MRS B! Vi hade en fantastisk dag och allt flot perfekt!

    Hur det for er med allt planerande????

  • applemartini

    Hej Asa Gasa,

    det verkar inte som om nagon annan snappat upp om att traffas pa Torsdag...och jag bangar ocksa..men hoppas verkligen att vi ses pa Lordag, fick du mitt SMS??? Gar garna till de pubarna med Sanderson som utpunkt nar jag kommer tillbaka i juli-Augusti.

    Och sag ni Fotbollen igar 5-0, vad stolt man blir att man ar Svensk

    Forresten jag ska till en Svensk pub pa Fredag - Three Kings och kolla matchen mot Italien...puben ligger i West Kensington...nan som vill hanga pa och Heja pa Sverige?

  • Nita

    Hej Tjejer,
    Kom hem i Onsdags och har allt overstokat, jag ar helt utmattad och nu for star jag varfor man ska pa honymoon direckt efter sa man vila upp sig.
    Allt gick helt fantastiskt sa vi moste traffas och titta pa kort snart. Vita moln du ar vall i Sverige nu forstar jag men lycka till den 3 Juli Jiippii!
    Nita xx

Svar på tråden London träff??