• Ms Mary K

    Någon fler som vill ha barn, NU!!??

    Jag börjar känna mig mer och mer redo för att skaffa barn. Blir så avundsjuk på alla nyblivna mammor med barnvagnar eller med bäbismagar!

    Jag är 28 år och jag antar att det är min biologiska som tickar;)

    Jag gifter mig i juli och efter det får vi se när det passar. Det är ju en fördel om båda har bra inkomst.
    Kram/Jessica

  • Svar på tråden Någon fler som vill ha barn, NU!!??
  • Darling1

    visst vill vi ha barn... men just nu pluggar både jag och min sambo så det känns inte rätt just nu, gifter oss nästa sommar och barn får komma därefter isåfall! Min lillebror fick barn i November förra året och nu tjatar alla på oss att dom vill se en kusin till brossans bebis! Men dom får lugnt vänta!

  • Mrs Corbally

    Vill ha barn (igen) snart, men med nästan inga jobb så r det inte så smart att sätta igång att bli med barn just nu....Det känns jätte tråkigt. i har en son redan men han börjar att bli så 'stor' nu, han e 3½. Orkar inte och vill inte vänta för länge. Visst jag har behövt dessa 3 år för att orka med,hade inte pallat att ha 2 små samtidigt, men nu känns det som att det är dags för nästa!!!

  • vanessa

    Jag skrev tidigare i tråden att jag vill ha barn och nu är jag gravid!

    Det ekonomiska är inte ordnat på något vis och kanske får vi leva på ris och linser de närmaste åren. Bil är inte att tänka på i nuläget... Men vad spelar det för roll egentligen? Vi ska ju få ett barn! Jag är så lycklig!

  • ninonica

    Jag längtar också efter barn, det har jag gjort så länge jag kan minnas. Fyller 25 år om en månad, och börjar väl tycka att barn skulle vara rätt för mig nu. Tyvärr är min man inte riktigt redo än. Och jag skulle gärna se att han tog sin magisterexamen och hittar ett jobb han trivs med. Eftersom vi har höga lån på vår lägenhet så lär det bli svårt för honom att plugga efter vi skaffar barn. Om han bara kunde få lite fart med alla sina uppsatser så jag slipper vänta i evighet. Inte gör det saken lättare att jag jobbar på en neonatalavdelning och att min bästa kompis är gravid nu.

  • Mrs Corbally

    Grattis Vanessa!!!
    Önskar jag var i dina skor nu...hihi...

  • Stilig Amelia

    Mrs Corbally,
    ni övar väl flitigt så ni inte glömmer bort er!?

  • Aima

    Jodu...nog tickar klockan alltid och har gjort sedan jag träffade min man för snart 5 år sedan...
    Inte katten har det hännt något ändå trots hjälp från olika håll.Nu försöker vi själv igen med ÄL-stickor innan vi ska påbörja vår hemutredning för adoption.
    På något sätt ska jag bli mamma-HUR det är en annan fråga

  • april04

    När är det störst chans att bli gravid? Eller snarare, när är ägglossningen? Är det 2 veckor efter först mensdagen eller var det sista?

    *förvirrad*

  • Aima

    Det SKA väl vara mellan 2 menstrationer men det är oika.Jag testade positivt igår-dag 21 o så har jag en cykel på 35 dagar ung."Produktionen" pågår för fullt

  • Jennie med ie

    Ägglossningen inträffar normalt ca 14 dagar FÖRE man får mens.... Dvs senare i cykeln ju längre den är. 12-16 dagar före mens räknas som "normalt", ytterligare variationer kan förekomma, men ca 14 dagar före är alltså vanligast.

    Allra störst chans att bli gravid har man efter s*mlag dagen före ägglossningen eller samma dag. Men spermierna kan normalt ligga och vänta in ägget i ca 3 dygn, och i gynnsamma men sällsynta fall ända upp emot en vecka. Så s*mlag ganska långt före ägglossningen kan leda till graviditet, men normalt inte senare än 1 dygn efter ägglossningen för då är inte ägget befruktningsdugligt längre.

  • Romantikern

    Känner mig priviligerad för precis som många av er har beskrivit så är det ingen självklarhet att bli gravid. Har själv oroat mig i många år att "det inte ska funka" den dagen vi skulle bestämma oss. Nu hann jag bara sluta knapra piller så blev jag gravid på första försöket. Känns fantastiskt och jag är himlastormande lycklig. Har halva tiden kvar och hoppas allt ska fortsätta lika bra som det börjat dvs utan några som helst "bivärkningar". Härligt! Lycka till alla ni som försöker och håll ut!! =)

  • Ms Mary K

    Trådstartaren säger grattis och lycka till åt de som har en liten på väg!

  • len

    Jag åt mitt sista p-piller för en och en halv vecka sedan och vi gifter oss på lördag, så nu är det väl bara och vänta och se om det blir någon liten bebis. Tyvärr har vi inte hunnit försöka än p g a pendling till jobb, svensexa och möhippa :(, men snart kommer ju bröllopsnatten :)

  • Mrs Corbally

    Stiliga Amelia..
    Det kan du ge dig attans på....och nu har jag äntligen fått igån min mens efter p - sprutan..så vi får väl se...kan ju hända att vi blir gravida....*hoppas hoppas hopas*

  • Ester77

    Jag är 27 och min sambo 32. Vi har båda universitetsutbildningar, jag har två, men min sambo har inte fått något jobb varav vi/han känner att barn får vänta. Vi ska gifta oss i maj nästa år och tänkte därefter försöka bli med barn.

    Visst längtar jag egentligen efter barn redan nu, men min sambo vill först ha ett fast jobb.

Svar på tråden Någon fler som vill ha barn, NU!!??