Inlägg från: Miniängeln |Visa alla inlägg
  • Miniängeln

    "Oerfaren" sambo

    Jag och min sambo/fästman har varit ihop i 6 1/2 år, vi är båda 28 år. Jag börjar bli redo för att gifta mig och skaffa familj inom en snar framtid.

    Det enda jag lätt oroar mig för är att han är lite "oerfaren", inte så det stör mig men kanske honom.. Jag är hans första riktiga tjej, den enda han har haft s*x med.

    Vill han gifta sig med "första bästa" tjej utan att ha haft chansen att "prova" andra tjejer?

    Kommer han ångra sig sen? Och värsta mardrömstanken: vara otrogen?!

    Vi har pratat lite lätt om det här och han har sagt ärligt att det är klart att han önskade att han hade haft några tjejer innan han träffade mig. Bra att han är ärlig men jag blir ju lite ängslig ibland när jag tänker på det..

    Jag har haft ett par förhållanden innan honom och vet att s*x med ngn annan inte är så speciellt (gräset är inte grönare på andra sidan) utan det är vad partnerna bygger upp tillsammans som är nåt speciellt fint. Men det är ju erfarenheter jag inte kan bara tala om för honom, det är ju en egenupplevd erfarenhet.

    Har jag skäl att oroa mig? Vad tror ni??

  • Svar på tråden "Oerfaren" sambo
  • Miniängeln

    Tack för era svar, det tröstade och lugnade mig lite med undantag för TeDa:s svar.

    Jag försöker tänka när jag blir ängslig att han är principfast och kommer från en fin familj där föräldrarna fortfarande är gifta och älskar varandra (vilket e ganska ovanligt nuförtiden).

  • Miniängeln

    Vad gulliga ni är!

    Nu känns det mkt bättre. Jag har väl oroat och ängslat mig i onödan i ett par år..

    Tack för alla kloka ord! Ni e bäst!

Svar på tråden "Oerfaren" sambo