Inlägg från: otursförföljd |Visa alla inlägg
  • otursförföljd

    Min man.... (långt)

    Innan vi gifte oss hade vi det jättebra!!! Det var mycket runt oss som stulade, men vi hade det ändå bra. Men när vi var på bröllopsresan förändrades allt!!! Jag existerade inte över huvud taget!! Största delarna av dagarna satt han antingen i baren eller spelade fotboll eller dyl. Det spelade ingen roll vad jag gjorde eller sa!!! Många tycker väl att det bara hade varit för mig att vara med, men jag har en sjukdom som gör att jag inte kan springa. Och sitta med honom i baren när han totalt ignorerar att jag är där är ingen hit!!!
    Jag föreslog en massa aktiviteter som vi kunde gjort tillsammans, men inget dög!! Om någon av de söta lekledarn kom, så var däremot allt toppen!!! Han bara stack! Många gånger hade jag ingen aning om när han skulle komma tillbaka, men han blev jätteförbannad om han inte hittade mig där han lämnat mig ett antal timmar tidigare....
    Sissta kvällen när jag bad att VI skulle göra något han och jag blev han så förbannad att efter lite gap och skrik så lappade han till mig och kastade ner mig på sängen och fortsatte att slå. Jag lyckades att kravla undan men fick många blåmärken både utanpå och i själen!!!
    Vi har 3 barn som jag inte vill såra, så jag vet inte vad jag ska göra. Men enda gången jag existerar är när han har något att gnälla/skälla om.

  • Svar på tråden Min man.... (långt)
  • otursförföljd

    Tack så jättemycket för erat stöd!!!

    Tyra:
    Ja det är sant!!

    Han har ite slagit mig någon mer gång efter bröllopsresan, men att alltid bli skälld på och att inte duga till någonting känns nästan lika tufft. Det gör faktiskt ännu ondare innuti! Mann känner sig ännu mer ensam när man lever med någon som ignorerar en och behandlar en illa än när man faktiskt är ensam....
    Jag har tyvärr levt i ett förhållande med misshandel tidigare också, men han slog ofta, så för mig känns detta mer som en bekräftelse på att alla karlar är sånna, det tar bara olika lång tid innan de visar det, och i olika stor grad. Ibland tror jag att det stämmer när folk säger att man drar till sig olika typer av män, men samtidigt undrar jag om det kanske är jag som som gör dem sånna. Hade jag bara orkat vara den de vill att jag ska va, så hade de kanske inte blivit sånna...
    Av andra uppfattas jag som en mkt. glad, positiv och öppen tjej. Jag har alltid haft lätt för att få kontakt med folk.

  • otursförföljd

    Tack igen för att ni finns!!
    Jag har försökt prata med honom, men han blir bara förbannad och börjar gapa. Igår när jag försökte blev han så förbannad att han tog bilen och åkte. Han sa att han inte visste om han skulle komma hem eller inte när jag var så djävla dum. "Sådant är väl inget att tjata om" sa han.
    När han kom hem från jobbet idag sa jag att om jag inte fick prata med honom så skulle jag gå till en psykolog eller nå´t eftersom jag mår så dåligt. Hans kommentar var jaha.

  • otursförföljd

    Jag är här!
    För några dagar sedan såg min man ett svarsmail som jag glömt att radera, och han gick självklart in och läste. Han sa ingen ting. De kommande dagarna var han jättego!! Ända till igår. Då var det som om jag inte fanns längre. Vi var och kollade på husvagn åt min pappa. Men han sa inget på hela vägen mer än när han pratade i telefon.
    Vi har planerat Liseberg på Fredag, så vi får väl se hur det går, det blir nog hans chans att visa att han också kan.
    Tack åter igen för att ni finns!!

  • otursförföljd

    Jätte tack än en gång för att ni finns!
    Jo då, här är det bättre dagar och sämre dagar... Vi ska sälja huset, jag ska börja i terapi, kanske jag kan få med mig honom.
    Just nu känner jag mig mest uppgiven och tom.
    Många kramar

  • otursförföljd

    Jodå jag är här!!
    Det är bara så svårt att veta vad man ska skriva!!! Ni är helt underbara som finns här!!!!!!
    Vi har haft ett antal spekulanter på huset, men vi får väl se hur det går!!!
    Känns just nu svårt att tänka framåt innan man vet hur det går med huset!!!
    Mannen har iallafall insett att jag xisterar de senaste dygnen!! Jag bjöd ju hem hans mamma med resp.....
    Ska försöka bli bättre på att skriva!

Svar på tråden Min man.... (långt)