• Storm

    Ang or*sm...

    Jodå, visst lyckas vi med det. Tricket är att hitta en ställning som stimulerar lyckoknappen på rätt sätt. Det funkar bäst om jag får vara ovanpå och min man spänner rumpan lite och skjuter fram sitt bäcken. Jag lutar mig lite framåt och stöttar mig med händerna vid hans axlar. Känns det inget, prova flytta dig lite längre ner. Då gnuggas det jättetrevligt

    Puh! Jag lyckades beskriva proceduren utan att vara tvungen att blippa ut vissa ord för att slippa fastna i filtret.

  • Storm

    Jag menar en vanlig, rättvänd ridställning. Killen ligger på rygg med benen ganska tätt ihop ochsjuter upp bäckenet lite. Sedan sitter du ovanpå ansikte mot ansikte, lutar dig fram och sätter händerna vid hans axlar. Glid ner så att du har knäna rätt långt ned. Rör dig fram och tillbaka mer än upp och ner så gnuggas kl*toris mot hans blygdben och mandomen kommer åt g-punkten. Om du inte får kontakt med kl*toris mot blygdbenet kan du prova dra dig lite längre ner och luta ditt bäcken lite framåt.

    Mer ingående än så tror jag inte jag kan beskriva det!

  • Storm

    stavar dåligt idag, jag menar att hans skjuter upp sitt bäcken lite och spänner rumpan.

  • Storm

    Jag håller med om att det blir en lite annorlunda klimax än vid oral stimulans. För mig så är det så att jag har lättare att komma när jag är ovanpå, det går fortare. Dessutom varar höjdpunkten mycket, mycket längre. Som en slags mer utdragen klimax som går i vågor. Däremot känns det som om den är mer explosionsartad när jag får det oralt, kortare och plågsamt intensiv.

  • Storm

    Stilig Amelia: Ojoj, jag som försöker beskriva så torrt och pedagogiskt som möjligt!

    Kräftan, du kanske behöver mer förspel och lite egna fantasier så du blir riktigt i gasen innan ni sätter i gång! Tidigare hade jag också lite bekymmer, men sedan jag slutade oroa mig för hur jag ser ut och låter och beter mig så är det bättre. Jag har släppt kraven på mig själv och försöker inse att min man älskar mig och gillar att jag kopplar av och tar för mig.

Svar på tråden Ang or*sm...