• Ellte

    Vad gör man i Linköping?

    Häj!

    Jag ska tillbringa hela dagen imorgon ensam i Linköping (medan min make fotar ett brudpars förberedelser ;)) och vet inte vad jag ska hitta på. Nån som har något bra förslag? Jag har inte tillgång till bil så Jonas släpper av mig nånstans...och hämtar mig på eftermiddagen.

    Är affärerna öppna imorgon (Pingstafton :() så är jag en shoppingräv av rang ...

    Finns det kanske nån speciellt att titta på? Var? Hur hittar jag? ;) :D

    Skulle vara skoj med några tips från nån som känner staden bättre!

    Tack!

    // Linda

  • Svar på tråden Vad gör man i Linköping?
  • Ellte

    Låter ju skoj EL ;) Tack för tipset! Jag hade gärna åkt till Sthlm men...det skulle väl om jag förstått saken rätt ta fyra timmar t&r...och det är jag inte heller så sugen på ;)

  • Ellte

    *gapskrattar* Det kanske är bäst att jag låser in mig i lägenheten tills det är dags att gå på bröllop på kvällen ;)

  • Ellte

    Tack snälla alla! Jag ska nog ha en bra dag hoppas jag :) men jag skippar svineriet och kräkandet på kebaberian...ska fundera på salmonellaglass ;)

  • Ellte

    Ooops...nu är jag här ;) Försökte orientera mig lite när vi åkte genom stan men oj så förvirrande :D Kan man gå mellan centrum och Gamla Linköping t.ex? (Jag gillar att gå...men kanske inte i...en timme)

  • Ellte

    Hemma igen! Åh vilken söt stad det är :) Planerna ändrades så jag var bara där i ett par timmar. Först gick jag runt i ungefär en timma och bara tittade på alla fina hus och vackra kyrkor och sedan shoppade jag loss ;) Ni har flera affärer som inte finns i Götet. Tiimari, Mique m.fl

    Eftersom tiden blev avkortad hann jag inte med G:a Linköping så nu måste jag kanske åka tillbaka ;)

  • Ellte

    Men har ni återupplivat denna skojjiga tråden ;)

    West: Du får gärna tala om var mique finns i Gbg. Det fanns ju på Vallgatan förr (för länge sen) men sen har jag inte sett röken av dem. Hittar dem inte heller på Gulasidorna. Där finns å andra sidan ingen i Kungsbacka heller :D

Svar på tråden Vad gör man i Linköping?