Inlägg från: Electric Lady |Visa alla inlägg
  • Electric Lady

    Vad gör man i Linköping?

    Det finns inte ett s k i t i Lkpg, jordens sämsta stad. Fly därifrån till Stockholm så fort som möjligt, det gjorde jag.

    Hela ställe andas ångest och alla människor är sura och knäppa i huvet.

    Det enda någotsånär vettiga i den stan är Kebabbaren som ligger bakom Stora Hotellet, som ligger på Stora Torget. Men den kommer bäst till sin rätt när man ligger och spyr på dess toalett och sen delar en kebabtallrik mitt i natten, tror jag. Så är du bara där över dan missar du det.

  • Electric Lady

    Med bil, ja. Med x2000 tar det typ 1 h 20 min till Stockholm.

    Fortsätter spy galla över denna stad: Lkpg måste vara Sveriges lägsta stad. Nästan inga hus över 3 våningar! Hur fult är det? Och alla är så otroligt småsura. Linköping är som ett rum där väggarna kryper mot en. Allt är halvpatetiskt och halvdant. En låtsasstad. Hoppas att jag aldrig behöver sätta min fot där igen.

    Affärerna är garanterat öppna i morgon. Det kan mycket väl vara långlördag - öppet till 17 istället för till 14. Och sen har de et vidrigt lejon med breda höfter som går och delar ut klubbor. Lejonet kommer från city-föreningen, som är fascister.

    Det finns en konsthall vid stora torget, Passagen heter den. Gubben som jobbar där heter Christer och är kul. Dit kan du gå. Gratis är det också.

  • Electric Lady

    Bosses glassbar är en illusion. Folk låtsas att den är nåt att ha för att ha något att tro på. Men det är svårt att ignorera den äckliga lukten av intorkad gammal glass som står ut på gatan... Och glassen smakar noll också. Karamellos glass är godare.

    Att solen lyser upp är inte sant, eftersom liknöping ligger mit inne i landet där molntäcket ligger som mjölkvitast och tjockast. Det är lätt mulet i en månad i sträck i linköping.

  • Electric Lady

    Glömde en positiv grej, det finns en MC-klubb som driver svartklubb i industriområdet bakom stationen, där kan det vara rätt tungt svineri, kul.

  • Electric Lady

    Det är inte omöjligt, med deras hygien.

  • Electric Lady

    Decorist, jag flyttade från lkpg för knappt 2 år sedan. Har varit där ett par gånger sen des, för att rösta och för att hälsa på min syster och bror som bor där.

    Att folk flyttar från Sthlm till lkpg har nog med bostadsbristen att göra.

    Jag kräks på Steves Coffee, Roxen är så förorenad att djur som badar där dör, Trädgårdsföreningen har jag supit bort många hjärnceller i... men det kan man ju göra var som helst.

    Liknköpings väderlek skiljer sig avsevärt mot Stockholms. I stockholm blåser moln bort fort eftersom det ligger vid kusten. I linköping ligger de kvar i månader. Visst är det kallare i Stockholm på vintern, men det gör att det inte slaskar lika mycket som i Linköping.

    Konsumtion är inte mitt livs mening direkt, så affärer gör varken till eller från, men om det gjorde det så finns det ju liiite mer i Sthlm än i Lkpg. T o m Get Back har ju slagit igen nu har jag hört.

    Jag tycker att linköping är S K I T, och då menar jag allt i lkpg. Total depression.

    Det finns säkert människor som passar för den staden. Jag gör det inte. Vad är det det står på nån videoask... Stor flicka, liten stad: en måste bort.

    På en sak är dock linköping bättre än Stockholm: mindre segregerat. I den här stan är det ju rena apartheid...

Svar på tråden Vad gör man i Linköping?