Inlägg från: Hallonsylt |Visa alla inlägg
  • Hallonsylt

    Hemskt

    Jag har precis grälat med min M2b på telefon när vi bägge är på jobbet.
    Det började med att jag skickade ett mail där det stod att han måste börja bry sig om oss mer för annars orkar jag inte mer. Men också att jag älskar hono mest av allt och att jag inte villnågot hellre än att leva med honom.

    Han uppfattade det som att jag medvetet satte honom i en svår situation då han var på jobbet och egentligen inte har tid med sådant. Själv hade jag tänkt att det kanske var något som han kunde fundera lite på på jobbet eftersom när man pratar med honom direkt så har han sällan något säga, han vet inte. Men okej det var kanske illa tänkt av mig.

    Hur som helst så hörde jag inget från honom så jag bestämde mig för att ringa, då svarar han inte. Sedan får jag ett SMS där han skriver att han inte vill prata med mig. Usch.

    Jag menade egentligen inget illa jag ville bara poängtera att vi har ett problem som vi måste ta itu med och förbereda honom.

    Senare ringde han hur som helst och var väldigt arg och besviken på mig.

    Nu känns allt jättehemskt och jag har väldigt svårt att få något gjort här på jobbet. Jag vet inte vad jag ska göra, jag tycks trassla in mig i sådana här missförstånd jämt :(

  • Svar på tråden Hemskt
  • Hallonsylt

    Hoppsan!
    Då kan jag berätta att jag faktiskt ine får någon lön på mitt jobb för det är egentligen en praktikplats i alla fall tills på måndag.
    Så min arbetsgivare betalar mig ingenting alldeles oavsett. Känns det bättre nu?

  • Hallonsylt

    Eftersom jag blev lite uppjagad av jojoos svar så måste jag bara säga att det dessutom inträffade på lunchen och att jag inte tog någon lunch. Så de timmarna jag skulle jobba jobbade jag och mina privata angelägenheter skötte jag på lunchen.

  • Hallonsylt

    Pojkvännen hade också lunch + att han jobbade över på kvällen. (utan att ta betalt för det förstås;) )

    Jag håller med om att man i största möjliga mån bör hålla sina privata problem utanför jobbet. Men man kankse inte är mer än människa, ibland är det svårt att ta sig förbi alla tankar som rör sig i huvudet.

    Sedan var det ju så att meningen var inte att han skulle hantera det på jobbet utan kanske småfundera på det (han har ett sådant jobb där det är rimligt)

    Men det var inga problem utan att vi redde ut det, så nu är vi bägge nöjda och glada.

    Jag håller med om att det inte var så smart att skicka den typen av mail till jobbet och jag kommer förmodligen aldrig göra det igen. Men som sagt min avsikt var faktiskt god.

    Som sagt så håller jag med er om att kvaliteten på jobbet inte får bli lidande av privata bekymmer men det finns faktiskt jobb där man kan tänka och jobba samtidigt utan att arbetet bli ett dugg sämre.

Svar på tråden Hemskt