• Rainred

    Hjälp mig! Är förvirrad.......

    Sluta jämföra din nya pojkvän med din ex!! Nu är en ny kapitel i ditt liv och då ska man inte gå tillbaka till det gamla.. Tänk på hur din f.d svikit dig. diskutera saken med din nya kärlek..Jag gjorde likadant i början men sen lärde jag mig att han är en ny person i mitt liv och man måste acceptera dennes brister eftersom man själv har brister... ta en dag i taget och uppskatta det du har nu!
    Kramis

  • Rainred

    du ska inte gå omkring och fundera... utan göra olika sker som båda du och din nya kan ha nytta av så svetsar ni samman på samma gång.... Kanske inte diskutera just de saker utan mer lära känna varandra..
    Jag minns att jag och min sambo skrev ner våra funderingar och saker vi ville fråga om och sen titta på detta tillsammans och då lär man sig saker om varandra på köpet.. finns en sak min sambo har hittat på nätet vet ej vem som skrivit detta men:
    "för att njuta måste man älska
    för att älska måste man förstå
    för att förstå måste man veta
    för att veta måste man lära sig

    för att kunna njuta av varandra måste man lära sig om varandra!"

    Detta har vi på ett tavla här i lgh så vi påminns om vad en relation innebär!
    Kramis

  • Rainred

    jag köper helt enkelt kläder till min sambo ibland när jag ser nåt snyggt som jag vet passar honom bra och ger sen och säger varsågod min älskling här har du nåt snyggt!

Svar på tråden Hjälp mig! Är förvirrad.......