• *bruden*

    Ni som vänar med sex till bröllop

    Millie, vad roligt att det finns fler med såna principer här! Jag och min pojkvän har också bestämt oss för att inte ha sex förrän vi gifter oss. På sätt och vis var det en självklarhet för oss båda, eftersom vi har frikyrkobakgrund.

    Men bara för att vi vill ha det så är det ju inte så lätt... Vi kysser varandra, smeker varandra, ligger nära... Men vi sover inte tillsammans och klär inte av oss. Man gör det ju bara svårt för sig själv...

    För oss var det viktigaste att det här var något som båda ville hålla på, från början, så att vi kan hjälpa varandra... Om den ena hela tiden "vill mer" skulle det ju vara svårt att låta bli.

    Jag längtar förståss som en galning till bröllopet. Bara att få sova vid hans sida blir ju en upplevelse för oss

  • *bruden*

    Hej EmmaPemma!
    Jag svarar gärna på dina frågor Jag är kristen. Jag tror att Gud vill att vi ska njuta och att han har skapat sex för att vi ska må bra. Samtidigt är sex väldigt utelämnande och jag tror att gud har tänkt att det är tänkt för en man och en kvinna i ett livslångt förhållande. Därför har jag och min pojkvän valt att vänta till den dagen då vi lovat varandra trohet, mest av respekt för varandra.

    Hur långt man vill gå är väl individuellt.
    Det är ju svårt att sätta en exakt gräns. Mysa och kyssas gör ju alla par... Men jag skulle nog inte, som sagt, sova i samma säng eller klä av mig. Dels för att inte göra det svårare än det redan är, men också för att det ju också är att gå långt, att bli utelämnad och att ge av sig själv.. Att ha sex är ju inte bara själva penetrerandet som du skrev. Jag skulle inte onanera heller, eftersom jag tycker att sex är till för en man och en kvinna.

    Hmm... Antar att mina åsikter är kontroversiella...

Svar på tråden Ni som vänar med sex till bröllop