• Kell

    Första natten med nya killen..

    Har ett problem eller vad man ska kalla det som jag tänkte höra om ni tjejer på BT har några tankar om. Saken är den att jag träffat en kille nyligen som är helt underbar. Allting är jättebra, och nu har han hintat om att vi borde sova över hos varandra.Han bor några mil bort, så det är ju lämpligt.Nu vet jag inte om någon fler tjej än jag känner så här, men jag blir lite stressad över det där med att sova över hos någon man inte känner så väl. Kanske är jag fånig och fåfäng, men jag tycker alltid att det är jättejobbigt att vakna upp rufsig,tufsig och osminkad då.Dessutom har jag glasögon när jag vimsar omkring på mornarna, linser alltid annars. Varje morgon tar nästan ett par timmar för dusch, smink, fixa hår,linser osv.När man sovit över hos tjejkompisar är det ju inget problem,de gör ju ofta ungefär samma grejer.Men hos en kille..det är jobbigt.Hur brukar/brukade ni göra i den sitiuationen?Rusa in i badrummet innan han vaknat och inte komma ut förräns allt är klart?Eller fixa det mesta med öppen badrumsdörr? Det här är ju inget jätteproblem, men det vore bara kul att höra hur ni tycker och hur ni brukar göra?Kanske låter det som att jag bara oroar mej för att jag skulle vara jätteful på morgonen eller att han inte ska fatta att jag sminkar och fixar så mkt, men det är nog mer bara det att jag är van att vara ensam vid morgonritualen och att det känns lite privat.Jag gillar ju den här killen, men nojjar bara lite nu för att det känns lite pirrigt och nytt

  • Svar på tråden Första natten med nya killen..
  • Kell

    Visst lägger jag ner tid på utseendet.Men faktiskt är "det värsta över" när jag fått borsta tänderna,duschat och tvättat håret och fått på linserna. Då känner jag att mitt riktiga jag är tillbaka..

  • Kell

    Tack för tipset Jennifer..Ville ju veta om det verkar ok att smita upp snabbt till duschen..Får försöka verka morgonpigg!

  • Kell

    Tack tjejer för uppmuntran, vet att jag är lite nojjig. Killen är ju inte heller nystylad som sagt,om han inte planerar att kliva upp ännu tidigare förstås..Men han "fuskar" ju med kortklippt hår, och jag har midjelångt som förvandlas till trollhår efter en natt.Tror kanske att jag ska smita upp tidigare iaf, blir det en fortsättning kommer han ju att få leva med mitt fixande,fånigt eller ej..

  • Kell

    Intressant att läsa alla inlägg Skönt att några vet vad jag menar.

    Men som en del tror handlar det inte om att göra sej snygg för en kille, utan att känna sej bekväm med sej själv. Jag gör mej fin varje dag även om jag så ska vara ensam hela dagen. Känner mej förfärligt risig på mornarna och skulle inte öpnna dörren om det ringer på.Jag älskar fina kläder och makeup!Men jag vill verkligen bli omtyckt för den jag är och inte för mitt utseende,för jag har ofta träffat killar som inte brytt sej om mer än min utsida och det är hemskt.För utseende är ju inte något bestående. Antingen finns det många utseendefixerade killar eller så är det jag som drar till mej dem. Har insett att det kan vara en bieffekt av för mkt fixande.Men jag tror jag hittat en som inte är det den här gången.Tror jag ska tänka lite på vad Paulina skrev!

    Visst har ni rätt som säger att att man ska kunna vara sej själv, men för mej känns det lite privat. Som när man vill stänga dörren när man går på toa.Har tyvärr aldrig känt att morgonstuder med pojkvänner varit så mysiga, för jag gillar helt enkelt inte mej själv så mycket då.

  • Kell

    Leone:Så är det, brukar också göra mej i ordning innan jag börjar plugga.Känns mycket bättre då.
    Har inte blivit någon övernattning än, så än vet han inte att jag inte vaknar nysminkad

Svar på tråden Första natten med nya killen..