• Kell

    Första natten med nya killen..

    Har ett problem eller vad man ska kalla det som jag tänkte höra om ni tjejer på BT har några tankar om. Saken är den att jag träffat en kille nyligen som är helt underbar. Allting är jättebra, och nu har han hintat om att vi borde sova över hos varandra.Han bor några mil bort, så det är ju lämpligt.Nu vet jag inte om någon fler tjej än jag känner så här, men jag blir lite stressad över det där med att sova över hos någon man inte känner så väl. Kanske är jag fånig och fåfäng, men jag tycker alltid att det är jättejobbigt att vakna upp rufsig,tufsig och osminkad då.Dessutom har jag glasögon när jag vimsar omkring på mornarna, linser alltid annars. Varje morgon tar nästan ett par timmar för dusch, smink, fixa hår,linser osv.När man sovit över hos tjejkompisar är det ju inget problem,de gör ju ofta ungefär samma grejer.Men hos en kille..det är jobbigt.Hur brukar/brukade ni göra i den sitiuationen?Rusa in i badrummet innan han vaknat och inte komma ut förräns allt är klart?Eller fixa det mesta med öppen badrumsdörr? Det här är ju inget jätteproblem, men det vore bara kul att höra hur ni tycker och hur ni brukar göra?Kanske låter det som att jag bara oroar mej för att jag skulle vara jätteful på morgonen eller att han inte ska fatta att jag sminkar och fixar så mkt, men det är nog mer bara det att jag är van att vara ensam vid morgonritualen och att det känns lite privat.Jag gillar ju den här killen, men nojjar bara lite nu för att det känns lite pirrigt och nytt

  • Svar på tråden Första natten med nya killen..
  • Jennifer E

    Hmm...klurigt! Det enda man kan säga är väl att om förhållandet fortsätter så kommer han ändå att få se dig så förr eller senare, eller hur?

    Och är han väldans kär i dig så bryr han sig inte! Många killar gillar ju inte smink så värst mkt ändå.

    Det låter som om du lägger väldigt mycket tid på ditt utseende, stämmer det? Försök minska lite successivt annars så vänjer både han och du er!

    Lycka till med allt!

  • Kell

    Visst lägger jag ner tid på utseendet.Men faktiskt är "det värsta över" när jag fått borsta tänderna,duschat och tvättat håret och fått på linserna. Då känner jag att mitt riktiga jag är tillbaka..

  • Jennifer E

    Men dåså, kan inte det räcka plus aningens smink? Försök smita upp före honom, hoppas han sover tungt!

  • Kell

    Tack för tipset Jennifer..Ville ju veta om det verkar ok att smita upp snabbt till duschen..Får försöka verka morgonpigg!

  • Monn

    Min sambo säger att jag är som allra sötast klockan sex på morgonen när jag kommer upp för att stänga av klockan (står i hallen, annars kommer jag aldrig upp) och ser ut som ett troll i håret!

    Jag har aldrig varit mycket för det där med att sminka mig inför killar jag sover hos. Det ALLA mina ex har gemensamt (förutom sport ;)) är att de tycker att tjejer som går upp tidigare än killen för att fixa till sig är fåniga. De vill mycket hellre ligga kvar i sängen och gosas och halvslumra med en sängvarm tjej.

    Tycker han om dig kommer han bara tycka ännu mer om dig när du "vågar" visa dig som du är, på riktigt!

  • plainol

    Min sambo ägnade typ varenda morgon under de första månaderna vi vaknade ihop till att säga "det är inte klokt vad du är snygg när du precis vaknar. Nej, gå inte upp! Nej, borsta inte tänderna! F*n vad vacker du är!"

    Så jag tycker som de andra; njut av den reaktionen istället för att noja dig om linserna!

  • titioo

    Han är väl inte heller nystajlad på morgonkvisten? Om det har varit en bra natt strålar du säkert vackert oberoende av linser;)

  • Smulan1

    Mitt forslag ar att smita upp och borsta tanderna men sedan krypa tillbaka i sangen igen. Det ar val formodligen det man tycker ar mest pinsamt eller hur? Man far ju forutsatta att han tycker om DIG, inte enbart ditt utseende och darfor inte bryr sig om hur du ser ut pa morgonen.

    Vet inte hur gammal du ar men jag kan saga av erfarenhet att ju aldre man blir ju mindre bryr man sig om vad de ska tycka om hur man ser ut nar man vaknar.
    Allt kommer att bli kanon sakert, trust me.

  • Kell

    Tack tjejer för uppmuntran, vet att jag är lite nojjig. Killen är ju inte heller nystylad som sagt,om han inte planerar att kliva upp ännu tidigare förstås..Men han "fuskar" ju med kortklippt hår, och jag har midjelångt som förvandlas till trollhår efter en natt.Tror kanske att jag ska smita upp tidigare iaf, blir det en fortsättning kommer han ju att få leva med mitt fixande,fånigt eller ej..

  • -svea-

    haha jag hade samma problem när jag träffade min pojkvän!

    Vi bodde 40 mil från varandra och jag sov över där i fyra dagar tror jag.

    Ok, jag har ganska många finnar så jag sov faktiskt med foundation på mig.. det gjorde ju inte saken bättre dagen efter... Jag sprang in i duchen och duchade och på men ny foundation i 100 graders värme och ånga... Det var inte jätte lätt att få till ett snyggt underlag som skulle så osminkat ut...

    Så höll jag på några dagar ända tills det var dags att göra nr2 på toaletten. Jag har extrem toalettfobi och kämpade och höll mig... Min mage gjorde så himla ont. Samma dag träffade vi min pojkväns kompis och hans flickvän över en fika. Jag smilade och låtsades som om jag mådde jättebra. Det vara bara det att jag hade så ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen... Jag satt tyst och sa inte ett ljud under den fikan...

    Efter det låtsades jag få ett samtal från en kompis som bor i samma stad och jag sa till min pojkvän att jag var tvungen att åka och hjälpa henne med en personlig grej... Jag tog tunnelbanan och ringde på hennes dörr och äntligen fick jag en toalett jag var bekväm med!

    Hon gapskrattade naturligtvis! Måste dock till
    gga att förhållandet blev bra tillslut och nu ska vi gifta oss!!

    Lycka till!

Svar på tråden Första natten med nya killen..