• Leone

    Första natten med nya killen..

    Haha, ja det dar med att ga pa muggen hos killen for forsta gangen ar inte latt... minns att min man hade sitt sovrumsfonster alldeles bredvid badrumsfonstret, och bada var oppna eftersom det var sommar... satt sakert i 20 min och forsokte fisa lite tyst sa det inte skulle horas... ;)

    Tur att vi har kommit sa langt i vart forhallande att vi nu kan fjarta oppet infor varandra. :) Battre for bade mage och sjalvfortroende tror jag.

    (Daremot sov jag med sminket pa i sakert tre manader, fanigt eller hur).

  • Leone

    MsKingston, det handlar val om vars och ens sjalvfortroende och hur bekvam man kanner sig med/utan smink, fixat har, glasogon/linser osv. Det som kanns jattestajlat for nagon kan kannas helt naturligt for nagon annan. Har man noja for att man luktar illa pa morgonen vill man val undvika att utsatta mannen ifraga for det, aven om han kanske inte ens marker det. Osv.

    Jag *vet* att jag var fanig som inte vagade sminka av mig nar jag sov over i borjan. Och jag *vet* nu i efterhand att han inte markte nagon som helst skillnad - eftersom jag oftast bara har lite mascara och ev. ogonbrynspenna, ser min man aldrig om jag ar "sminkad" eller inte. Sa aven om jag trodde att jag gjorde det for hans skull, var det nog mest for min egen. Jag *kanner* mig osminkad utan mascara, oavsett hur det ser ut objektivt.

    Nar jag hade linser kande jag pa samma satt att jag helst inte ville ha glasogon pa mig nar jag var hos folk, eftersom det *for mig* kandes oattraktivt. Hur manga som an forklarade att de passade mig osv. Svart att forklara (sakert en barndomsgrej, blivit retad osv).

    Hoppas du forstar. Och nej, anser inte att det har ar ett varldsproblem (min man friade ju trots att han sett mig osminkad! *ironi*) som jag behover ga i terapi for. Men tycker ocksa att man ska vara forsiktig med att ifragasatta andras kanslor.

  • Leone

    Kell, ditt senaste inlagg fick mig att tanka pa min gamla studie- och rumskompis som alltid gjorde i ordning sig pa morgonen, sminkade sig osv, aven om hon bara skulle sitta hemma vid koksbordet och plugga. Jag brukade skratta at henne - spela roll, ingen skulle ju se henne - men hon menade att *hon* sag sig sjalv i spegeln, och hon *kande* sig mer effektiv nar hon hade klatt sig snyggt an nar hon satt i pyjamasen.

    Efter ett tag borjade jag gora likadant - minus sminket - och faktum ar, att det gor skillnad for hur man kanner sig. Jag far mer gjort hemma nar jag har klatt mig *som om* jag ska ga till jobbet (ok, inte kostym kanske, men snyggare klader) an nar jag larvar runt i morgonrocken.

    Sa jag forstar precis hur du menar med att *kanna sig* snygg. Har inget med att gora med att kla upp sig for andra.

    Har du sovit over hos grabben annu? *nyfiken* ;)

Svar på tråden Första natten med nya killen..