• Xite

    Sexproblem

    Jag och min sambo är väldigt olika när det kommer till sex. Vi har löst det på så sätt att vi har sex på varsitt håll med dem vi vill. Sedan delar vi det vi tycker om att dela ihop istället.

  • Xite

    Det går hur bra som helst :)
    Vi gifter oss nästa sommar.

    Hur kan man bli mörkrädd över någon annans livsval?
    Ja, vi har ett så kallat "öppet" förhållande.

  • Xite

    majlis:

    "Hur kan man ha ett seriöst samboförhållande när man delar bädd med andra människor? Är inte sex en utav dom viktigaste ingredienserna i ett förhållande? Annars kan man ju bara vara vänner? Ursch blir mörkrädd..... "

    Om alla gjorde som vi? Det vore toppen, tycker jag! Men folk ska göra som de känner. Jag ifrågasätter inte andras val. Men jag vill gärna berätta, för att folk ska få upp ögonen för att det finns andra sätt att leva och ha det bra. Och barn tycker det som de växt upp med är det naturligaste i världen.

  • Xite

    Trohet är vad man lägger in i det ordet, anser vi. För oss handlar det mestadels om ärlighet. Men vi har inte planer på att lägga det löftet hursomhaver.

    "När" vi får barn? Det är inte säkert att vi ska ha några. Och den diskussionen får vi väl ta då. Jag ser inga direkta hinder till att fortsätta med det, sålänge man är ärlig och öppen med det. Barnet får lära sig att man kan vara lycklig och harmonisk på det sättet - och det är det som räknas. Inte hur det "ska" vara.

    Jag vet inte vad som skulle hända då. Men det går emot vår syn på livet att man kan äga en annan människa (och därmed kunna ha den exklusivt), så jag har svårt att tro att det blir så.
    MEN människor förändras och relationer med dem. Därför kan man inte bestämma hur något skall vara "i all evighet". Jag (och vi) anser att man hela tiden måste omförhandla sin relation. På så sätt hålls den också levande.

    Andra BARN lär sig av SINA föräldrar. Därför är det ert ansvar att lära dem att allt inte just som hos er. Inte mitt.
    Jag kan (och vill inte) förändra mitt liv utifrån andras fördomar.

    Tänk om jag vore svart! vad skulle jag göra då? Använda blekmedel?

Svar på tråden Sexproblem