• ciccina

    Känner att han älskade exet mer!

    I början när jag och min sambo träffades för ca 3 år sedan så skröt han väldigt mycket om sitt ex, hur snygg hon var, hur hon var och vad de gjort. Han tom visade bilder på henne för att på nåt sätt skryta om henne. I hans ögon var hon otroligt snygg, men inget speciellt i andras. hursomhelst så har detta skadat mig rejält, även om han inte nämnt hennes namn på över ett år nu. Jag inbillar mig att han älskade henne mest och aldirg kommit över henne riktigt, att om han väl kunde så skulle han ta henne tillbaka, men hon har ju gått vidare och flyttat härifrån. I hans ögon känner jag att hon är mycket snyggare än jag, trots att andra inte tycker det. Det gör så ont!

  • Svar på tråden Känner att han älskade exet mer!
  • ciccina

    AHA, så många bra exempel jag fick från er. Tack!
    Det känns väldigt hårt och det finns ett ärr från de första månaderna då han många ggr nämnde allt bra om henne. När jag sade att hon inte alls är så snygg som han förklarade henne att vara, så försvarade han henne med att alla killar stod i kö för henne när de var ute och att hans kompisar sagt att om han lämnar henne så vill de ha henne. Man blir helt knäckt och känner sig otillräcklig. MEn det kunde mycket väl vara ett sätt att imponera på mig från början. han ville visa att han haft en snygg tjej som var 15 år yngre och att jag minsann inte var nåt speciellt för att jag är så mycket yngre, för han har haft ännu yngre än mig.
    Men nu vet jag att det ändå är ganska vanligt bland osäkra killar (han var ju mycket äldre än mig när vi träffades!) att försöka imponera. Han ljög ju bla om sin ålder och sade att han var 10 år yngre än han var.

  • ciccina

    Jag har förklarat för honom och han skäms ju nu i efterhand, men det går inte att vrida tillbaks tiden, för jag har tappat en del självförtroende. I början tog han själv upp henne några gånger och ställde med flit fram albumen med bilder på henne och ville att jag skulle titta. MEn detta var den första månaden vi var ihop, och antingen så ville han imponera eller så hade han inte kommit över henne. Själv förnekar han att han tjatat om henne!!!

    Efter det när han märkte att jag blivit så svartsjuk och knäckt så tog han aldrig upp henne, utan efter det är det jag som tagit upp henne mer eller mindre varje vecka för att fråga ut om henne och om han älskade henne mer etc. Helt knäpp. han säger att han älskade henne men nu i jämförelse med mig så inser han att det kanske ändå inte var så starkt. fast så säger nog alla killar!

Svar på tråden Känner att han älskade exet mer!