• Agnesjka

    Känner att han älskade exet mer!

    Nu vet jag ju ingenting om din sambo och er relation, men jag var tillsammans med en kille som också bara sa bra saker om sina ex och jag kunde störa mig jättemycket på det! Både för att jag kände mig svartsjuk och eftersom det var uppenbart att han idealiserade det som hade varit, bara berättade om de bra delarna osv. Men i takt med att vårt förhållande blev seriösare slutade han med det, förstod väl också att jag inte gillade det.
    I alla fall, det tog slut mellan oss, vi är fortfarande kompisar och jag vet att han gör likadant om mig nu när jag är ett av exen! Vilket antagligen stör hans nuvarande flickvän...
    Har ingen bra förklaring men tror att det handlar mer om killen än om exet, man försöker bevisa nåt för sig själv eller andra. Han kanske var osäker och ville visa dig att han minsann hade haft en ok tjej, göra dig svartsjuk på nåt sätt eller helt enkelt bara visa vilken avslappnad kille han är som kan prata om sitt ex utan att det betyder nåt, vem vet?
    Din sambo har ju inte ens nämnt henne på länge, jag skulle försöka glömma hela saken om jag var du. Det är ju DIG han är tillsammans med, inte henne, alltså är det dig han älskar!

Svar på tråden Känner att han älskade exet mer!