• Moddy

    Känner att han älskade exet mer!

    Jag tycker att det låter lite omoget av en kille att hela tiden behöva framhålla att hans förra tjej var så bra, särskilt om det är han som tar upp det hela tiden. Vad tjänar sådana kommentarer till? Enda syftet är ju att få den nya tjejen att känna sig underlägsen. Förstår inte varför han måste tala om henne överhuvudtaget, om det inte kommer på tal.

    När jag och min man träffades hade vi båda gamla ex. När exen kom på tal, berättade jag ganska direkt vad det var som var negativt med mitt ex och mer positivt med min man (mest för att min man skulle känna sig säker att jag inte gick och suktade efter mitt ex). Han å andra sidan sa inga dumma saker alls om sin ex, vilket jag om jag ska vara ärlig, gärna hade hört....

    Sen började hans ex att kontakta honom och satt hos hans vänner och grät ut m m (hon lämnade honom och det var två år innan han och jag blev ihop). Då "förminskade" och försvarade han hennes handlingar hela tiden, vilket gjorde mig lite irriterad (men det försökte jag att inte visa).

    Jag har senare förstått att han skämdes väldigt mycket över hur hon betedde sig. Han ville ju ha varit tillsammans med en schysst och cool tjej men i och med att hon gjorde dumheter och betedde sig lite märkligt, tyckte han att det liksom smittade av sig på honom så att han framstod som mindre cool. Det kan jag i och för sig tycka är lite fånigt, jag tycker inte att en person framstår som en idiot bara för att den har varit ihop med en idiot, grovt uttryckt. Men så var det för honom iallafall.

    Tycker att du ska glädja dig åt att han inte pratar om henne längre. Då betyder hon säkert ingenting.

Svar på tråden Känner att han älskade exet mer!