• Lion

    Bra vibrator sökes :)

    Har aldrig använt någon och är lite nyfiken på att testa...det sägs ju att man "borde" det efter ett tag i ett långt förhållande...eller? Jag är främst ute efter en som bara stimulerar på "utsidan" dvs k-toris. Har ni någon att rekommendera till en nybörjare som mig ? :) Har alltid varit lite skeptisk till såna där leksaker och om jag ska vara ärlig heller inte vågat köpa nån. Så jag skulle uppskatta lite hjälp. Tack!

  • Svar på tråden Bra vibrator sökes :)
  • Lion

    Ok, jo jag har sett en sådan finger-vibrator på flera ställen där man kan köpa sexleksaker...men jag har undrat om den verkligen kan ge samma tryck och stimulans som ens egna (eller partnerns) fingarar/hand...? (för fingarna kan ju bli lite trötta efter ett tag! ) eller om det mest känns som det "surrar" lite? En stav har jag inte funderat på eftersom jag tycker att jag inte har så mycket känsel just där innuti..samma sak när jag har s-lag...så jag skulle vilja ha nån liten grej som man kan använda samtidigt också.

  • Lion

    Okej...tack för alla svar...undrar bara varför det står "23" svar när jag bara ser 16 (17 med detta) ?? Ska kolla upp grejerna ni nämnt här...har sedan i somras även Lustgården sexbutik här i stan, som jag inte vågat mig in i ännu :)

  • Lion

    Celline - har du någon särskild att rekommendera då?

  • Lion

    www.6shop.se/product_reviews_info.php&reviews_id=14

    Någon som testat denna DOLFINGER ?

    Blev hemskt nyfiken då jag läst denna review om den...har sett flera andra bra omdömen om den också.
    Men jag är skeptisk till om man måste använda den i en exakt position hela tiden för att den verkligen ska "göra jobbet" så att säga? (nu menar jag om man använder den på honom i samband med sex..annars kan man väl lätt styra den rätt med fingret? )

Svar på tråden Bra vibrator sökes :)