Inlägg från: Tant Pernilla |Visa alla inlägg
  • Tant Pernilla

    Bra vibrator sökes :)

    Vill man ha kraftigare vibrationer än var en sån där "fingertuta" ger, så kan man köpa ett "ägg". Det finns flera olika av dem också, den jag har är som ett litet mindre ägg i storlek, cremevitt, har sladd till "kontrolldosan" och drivs med vanliga batterier och blir därför lite starkare än en fingertuta, som drivs med såna där små battisar.

    Jag köpte ett sånt där ägg till en kompis som busig 30-årspresent. Det ser väldigt oskyldigt ut, inte som en "vanlig" 6-leksak...!

    Rekommenderas för nybörjare, men även mer "vana"! Funkar bra att använda på sin manliga partner också...

  • Tant Pernilla

    Hm... Jag gillar inte min Rabbit & Pearl så värst mycket. Tycker den är överreklamerad och bara "bökar" runt...

  • Tant Pernilla

    Jag tror att det är en del svar som fastnat i filtret. I fredags stod det att det fanns 9 svar men bara 3 syntes... Resten kom sedan. Övernitiskt filter...

  • Tant Pernilla

    Micke Picke Päronp*ng: Jag tror att du har gjort ett genidrag. Det kommer att bli hur bra som helst, tror jag. Leksaker är ju just leksaker/hjälpmedel och ersätter aldrig den "äkta varan" utan gör det bara ännu roligare med 6.

  • Tant Pernilla

    Micke Picke päronp*ng: Stackare! Vad tokigt att det blev så. Jag tyckte att det lät som en bra idé och jag hade uppskattat den presenten i alla fall om min man gett den till mig.

    Hoppas att det blir bra ändå framöver!

Svar på tråden Bra vibrator sökes :)