• Elfva

    BTträff i Västerås!!! Ny tråd...

    Ehms jag kan nog faktiskt den 21 december. Det blev nämligen inget julbord på jobbet, så jag är ledig. :) Och träffas gärna och skvallrar lite. Det är en tisdag eller hur? Då slutar jag kl 14 så närsomhelst efter det. :)

    Var och kikade lite på vår lokal i helgen, de hade julmarknad där. Tror det blir superbra till bröllopet, hittade en massa infällda små hyllor i stockarna som man kan ställa ljuslyktor i... :)

  • Elfva

    Låter smaskigt med glögg och pepparkakor... :) Vi får mailas senare om din adress, för jag är lite osäker på om jag hittar. :)

    Ha det! Snart börjar vänner! *parkera sig själv i soffan* :)

  • Elfva

    *puh*
    nu är luciafirandet på jobbet över. Det är roligt, men jobbigt när alla barn ska lussa för sina föräldrar. Började 6.30 imorse, och jobbade till kl 16.00... Så det var bara att komma hem och lägga sig på soffan och vila... (läs sova)

    Är så efter i allt julstök just nu, oj oj, men det ska nog ordna sig ändå, fastän jag inte köpt en endaste julklapp!! Brukar inte vara fullt så här långsam. Nå väl det ordnar sig nog.

    Ha en härlig luciakväll!

  • Elfva

    Hej tjejer

    Hur har ni det i julstöket?
    Här är det små kaotiskt, har bara köpt två julklappar!!!! Och sen så jobbar jag ju hela vägen fram till jul och allt så det blir lite körigt nu. Så därför måste jag tyvärr meddela att jag inte kommer hinna träffas imorrn... :(
    Tyvärr jag hinner inte, måste handla julklappar och sånt...

    Ha det bra tjejer, nu ska jag straxt gå och jobba.

  • Elfva

    Hallojsan tjejer
    Hoppas ni får trevligt ikväll. Skulle önska att fler klappar var inhandlade så jag slapp stressa runt idag och handla det sista (förhoppningsvis det sista)... Har så himla ont i fogarna idag också. Typiskt eller hur?! ;)
    Nå väl, kärt besvär ändå...

    Ha det så bra och sen så kanske vi kan få till en träff i någon gång före trettonhelgen?

    Ha det!

  • Elfva

    Hejsan

    Ville bara kika in och önska er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas vi får nån snö nu också bara... :) Ha det så bra!

    Kram

  • Elfva

    Kan tyvärr inte komma den 20e, ska till frissan kl 17.30 och eftersom hon håller till i Köping så lär jag inte hinna.

    Men men, det blir väl fler träffar får man hoppas. :)

    Hoppas allt är bra med er tjejer. Själv har jag fullt upp på jobbet känns det som, och mycket att fixa både med bröllop och förberedande inför bebisankomst... Men det ska nog ordna sig med allt, ska ta itu med inbjudningskorten snart, så det är klart. :)

    Ha det bra!

  • Elfva

    Vad roligt att du blivit hippad :)
    Nu börjar det närma sig riktigt, nervös ännu?

    Själv har jag inte tid att tänka så mkt bröllop, bara bebistankar i huvudet, jag skyller på hormonerna. :) Men men, ska ändå försöka ta tag i fotograf och frisör delen... :)

    Ha det gott!

  • Elfva

    hallojsan tjejer

    Hur är det med er? Själv har jag äntligen börjat jakten på fotograf och frisör och sånt i sthlm... inte lätt, jag känner ju inte till ställena där ju. *gulp*
    Nå väl, det ska nog ordna sig.

    Verkar som om Emrika inte är en av de där 4% som lyckas få sin knodd på utsatt datum, nåväl än är inte dagen slut heller. ;) Agnelia, hälsa henne så gott nästa gång du pratar med henne.

    Så när blir nästa träff då? Ta nån dag då jag kan ;)

    Ha det gott!

  • Elfva

    Morrn morrn

    Jag kan komma på BT träff både på måndag och tisdag, som det ser ut nu iaf. :) Så vilken dag som helst fungerar bra för mig.

    Nån som ska på bröllopsmässan idag?
    Funderar på att gå, men undrar om det egentligen mest är bortkastade pengar för min del eftersom vi ska gifta oss i sthlm så av de företag som är med är det många som vi inte kan använda iaf... Men lite inspiration är ju alltid bra förstås. :)

    Ha det gott!

Svar på tråden BTträff i Västerås!!! Ny tråd...