• M-M

    Titta hit alla Borås brudar

    De har stänkt av vår förra tråd för svar så jag öppnar en ny nu.

    Så brudar hur går det med planeringen? Själv så har jag inte gjort så hemskt mycket det sissta, har haft födelsedagar och jul pyssel men nu närmar det sig halv året kvar och det är väll bara att ta fart igen efter nyår. Så nu är jag nyfiken på er.
    Ha det gott

  • Svar på tråden Titta hit alla Borås brudar
  • M-M

    Hallå var är ni??

    Är så nyfiken.

  • M-M

    Hej på dig och välkomen hem igen

    Jo nu har vi bokat tid till att titta på kläder till min älskling skall göra det i feb. skall bli roligt han kommer att bli så fin, våran son skall ha samma väst som sin pappa.

    Sedan så har vi berättat för våra närmaste vänner och de blev så glada helt oförberedda på detta så det var roligt änteligen har man någon att prata med om det.
    Sedan så har vi ordnat med musik, en av våra vänner har en bror som kommer att agera dj. Samma vän kommer att fixa bil.

    Sedan har jag fått en tjej som skall servera så nu är det bara en till som behövs.

    Ja det är väll vad som har hänt nu efter jul och nyår.

    ja så har jag bestmännt mig att jag skall ha slöja med. Men hur har det gått för dig har du kommit långt med planeringarna?

  • M-M

    Hej på dig
    Nja vi hittade inget speciellt, det känndes mest som om man skulle vara på ruta nummer ett att man bara har bokat datum och står i start groparna, vi har ju redan ordnat med det mesta nu... Men vi hittade brudparet som skall vara på tårtan iallafall ett som passade perfekt för oss.
    Vi skall hyr upp på brämhult Ringheims Brud- & Festboutique och vi skall hyra en jakett till martin och det kommer att kosta 1500 och då får man skortan. Och till lilleman så kommer vi att hyra likadan väst och scarf som martin och det kommer att kosta 300 kroner så det är inga farliga priser. Hur kommer ni att göra med era kläder?

  • M-M

    Kul att åka och titta... Ang klänningarna så har jag ingen koll, vi var bara där för martin och lilleman och märken har jag heller ingen koll. Så är det bokat ett datum för er när blir den stora dagen?

  • M-M

    oj vad nervöst... men jag tror att det kommer säkert att gå bra. Ja jag läntar jag med det är ju inte mer än tre månader kvar. Har börjat att gå in skorna nu vill ju inte att det skall vara ett problem när den stora dagen är här.

Svar på tråden Titta hit alla Borås brudar