• Antonia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Hej vänner!

    Är fortfarande kvar i Småland. Är inte på partyhumör så det blir en mysigmiddag med mina syskon och allas respektive. Totalt 8 st. Ska bli så mysigt.

    HOppas er jul har varit härlig och att nyårsafton blir detsamma.

    Är oxå ledig en vecka till så gärna en fika längre fram. Är tillbaks i El Stockholmo på lördag alltså på nyårsdagen.

    Kram!

  • Antonia

    Hej!

    Jag följer gärna med nästa vecka, kan som det ser ut nu både ons och tors, så det är bara för någon att bestämma vad som passar bäst. :)

    MalinF, mmm nu börjar det dra ihop sig :) va roligt! Kul att jag kunde hjälpa med smoothing veilen, den är verkligen bra. När det gäller rouge/solpuder så har YSL och Dior väldans fina. Vet dock inte vad de heter just, men det är bara att kila till NK eller Åhléns och fråga efter solpuder/rouge. Med shiseidos smoothing veil så är ju grunden räddad. Det gör att hela makeupen kommer att sitta mkt längre. Hoppas du kan hitta det du söker.

    Looking forward to see you girlies! :)

  • Antonia

    Är inte coffeehouse by george rökfritt, på hamngatan? är förstås inte säker. Borde väl finnas en hel del ställen som är det. Kanske är svårare med plats... men det löser sig nog. :)

  • Antonia

    Emilia, jag förstår vad du menar, jag är oxå lite i en "svacka". Men det blir så i periodvis, att man är mer eller mindre effektiv, det är ju viktigt att man tycker det är roligt.

    Efter julen har jag haft som första prio att bli klar med renovering och fixning med lägenheten, sen får det blir bröllopsplanering igen...

    Längtar till jag träffar er som kan komma imorgon!

    Kram!

  • Antonia

    Låter finemang det!

    Skrutt, var det inte du som provat cambridge? Skulle vilja få en del tips av dig isf, vart man kan köpa det och vad man ska tänka på. Vill verkligen gå ner i vikt nu efter nyår! Kul att träffa dig imorgon!

    Kram

  • Antonia

    Hej vänner! Ännu en lyckad kväll med mkt prat och skoj! Ser fram emot att ses nästa gång, när det nu blir.

    Ha det gott så länge och trevlig kväll!

    Kram

  • Antonia

    Rydén o Fröken W, det blir nog en träff snart igen så ni behöver inte känna någon ångest att ni inte kunde komma igår...

    Skrutt, har åtit två påsar pulver idag, först kakaomint, yeäck! och sen svampsoppa. Den gick ner tack o lov. Hoppas jag vänjer mig vid smaken! Har du börjat idag?

    Lollo, hur går det för dig? Kollade gymmet ang imorgon verkar bara vara core och push/spin, i helgen är det lite roligare saker som latino mm... vi får höras om det, dessutom hade de kampanj på årskortet nu, kanske ska man passa på då. :)

  • Antonia

    Skrutt! Duktigt!

    Jag har kört ren kur sen i förrgår. Fast idag ska jag faktiskt synda lite. vet inte om jag måste börja om från scratch igen, har gått ner 1 kilo jag med... men det är lördag och jag känner att jag måste unna mig det, hrm..

    Men imorgon blir det ren kur igen. Det svåra är inte att jag blir hungrig, det är sötsuget, att man inte får tugga något... Sen att F får äta hur mkt han vill gör ju inte saken bättre.

    Kör svampsoppan till lunch, känns lite matigare, sen blir det shakes morgon och kväll. Vattendrickandet går bra eftersom jag ständigt är sugen på något så försöker jag åtminstone dricka vatten. :)

    Trevlig lördagkväll!

    Kram!

  • Antonia

    Hej Friends!

    MalinF, wow vilken hippa du fick! Du kan skatta dig lycklig, precis en sån man själv önskar sig. En riktig tjejdag med massa roliga upptåg och mycket skoj och prat! Kan va kul att se bilder sen!

    Ja en fika skulle vara kul, men när, jag verkar kunna nästa torsdag.

    Hoppas ni har det bra! Kram!

    Skrutt! -2,5 på 5 dagar :) (+ en kväll av syndande) hur går det för dig?

  • Antonia

    Peon, skönt med en till som inte gifter sig förrän 2006, vårt datum är 3 juni 06. Så du behöver inte känna att du är själv om att vara i god tid. Det tråkiga är väl sen när alla ens btvänner har gift sig efter sommaren...

    Skrutthumlan, går bra för dig! Kul! Jag har ätit soppor hel kur men har fuskat ett par gånger, jag har så dålig diciplin. :S men men... jag tänker inte ge upp! Det kanske tar lite längre tid men det går åtminstone åt rätt håll.
    Ser fram emot att ses nästa torsdag!

    Popcorn, vi kan väl prata lite om det på torsdag... vet inte om jag kan tacka ja ännu...

    Brud05, ses ihelgen?

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!