• Antonia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Hej alla!

    Är tillbaka efter en helg i Småland. Skulle vart lugnt men en helg är rätt kort så det blev mer hektiskt än tänkt. Men mycket kul förstås!

    Förenade nytta med nöje och var och tittade på en herrgård och kyrka. Kyrkan var enastående! Precis i min smak. Ljus, lagom stor, vit och med en fantastisk utsikt! Herrgården var inte precis som jag väntat mig, så jag ska hålla utkik lite till efter andra ställen.

    Emlu, tack så mycket för tipsen, ska skriva ett mail om allt.

    MalinF!!! GRATTIS! Måste kännas underbart att vara fru nu! Hoppas din dag var precis så magisk som du hoppats på, det tvivlar jag inte på! Detaljer väntar vi på härinne och svik oss inte på bt-träffarna bara för att du gift dig ;)!

    Mässan va sisådär, jag hade hängt upp mig på att det skulle vara Sveriges största bröllopsmässa. Men det var ju en väldigt stor avd som bara var fackmässa. Kul att strosa lite men lite besviken vart jag allt. Gillade grand mer.

    Kram kram!

  • Antonia

    MalinF!

    Wow va underbart det låter! Tänk att det blev precis så underbart som ni önskade. Jättespännande att få se bilderna till nån träff framöver! Åhh, va man längtar till sin egna dag efter att ha läst det du skrev. Än en gång, jättegrattis!

  • Meddelande borttaget
  • Antonia

    BT kan inte gilla mig, vad gör jag för fel, när jag lämnar min email så tas den bort, när jag lämnar min bröllopssida tas den bort??? Har någon en förklaring på varför? Undrar faktiskt vad det kan bero på, vad gör jag för slags reklam?

    Provar igen om någon är intresserad av att se min och älsklingens bröllopshemsida:

    www .emmeliochfredrik.brollopshemsida. com

    utan mellanslag förstås...

    Tråkigt!

  • Antonia

    Sep brud, tack så mycket, kul att du tyckte den var fin! Hoppas det nya inlägget får vara kvar!

    Idag har jag bokat kyrka, YAY!!! Den är såå fin!

  • Antonia

    Veronika! Superfin bröllopshemsida! Wow vilket jobb, va duktiga ni är!!! Hittade ingen mail på eran hemsida men om du vill kan du väl maila mig, tänkte fråga några saker. Min mail finns på min hemsida!

  • Antonia

    Wow mkt att ta igen att läsa sen i förmiddags! Wow Veronika och Emilia, vilken rolig grej ni ska vara med om, måste verkligen ta en metro den 23e, kul att få se er som man känner lite oxå! Vad var det för tråd du pratade om lillsmurf?

    Sep brud, vi var lite lata när det gäller hemsidan, är inte så duktig att jag orkade fixa en egen hemsida så fick jag nys om en tjej som gör hemsidor skitbilligt och väldigt snabbt. Samt att man fick välja utseende i stort sett själv förutom grundstommen. Så om ni vill fixa en hemsida så gå in på www. brollopshemsida. com

  • Antonia

    Ännu ett meddelande borttaget :( nå ja...

    jag skrev iaf att, wow vilken rolig grej ni ska vara med om Veronika och Emilia. Håller utkik efter en metro den 23e, kul att ni förvarnade. Lillsmurf vilken tråd menade du i samband med metro?

    Sep och ni andra, vi var lite lata och snickrade inte någon egen hemsida. Det finns en tjej som gör sådana som vi fick hjälp av. Om ni går in på min hemsida så finns länken under länkar eller så klickar man bara på fjärilen så kommer man dit. Där kan man välja utseende och sånt själv. Jättebra tips. Nu har jag iaf inte skrivit någon hemsida här så förhoppningsvis får inlägget vara kvar.

    Kram!

  • Antonia

    Här två till... bra initiativ lillsmurf och tack för budgetfilen! :)

    3 juni -06 - Antonia
    23 juli - Brud05

  • Antonia

    Oj man kanske skulle lägga på dem:
    28 maj ? Skratt-maja
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia
    30 juli - Popcorn
    20 augusti - Fröken W
    18 juni - Shalimar
    20 augusti - Visinge
    3 juni -06 - Antonia
    23 juli - Brud05

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!