• Antonia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Jag kan men jag fasar för sconesen, det var år och dar sen jag åt det och jag ääälskar scones, hur ska man kunna dricka en shake då?....

    ska bli kul att se hur du bor skrutt!

  • Antonia

    Skrutt, grattis du är inte dålig du!

    Ja det kanske vore bättre med blandad kur än ren. Jag fuskar ju hela tiden. Ändå har jag gått ner 5kg vilket jag är glad för har ju bara hållt på 1,5v.

    Men hur är det då när man kör renkur, kommer man inte in i någon ketonfas alls eftersom man blandar? Jag ska försöka köra ren kur ett tag till. Men sen är det som du säger mkt trevligare och sällskapligare att få äta lite middag.

    Ser fram emot torsdagen!

  • Antonia

    Jag och brud05 kommer i samlad trupp... ska bli väldans kul att träffa alla, många nya ansikten för mig vilket ska bli spännande...

    kram ses!

  • Antonia

    Good morning girlies!

    Tack skrutt och alla för en jätterolig kväll. Som vanligt känns det snopet att klockan går så fort och man har inte hunnit prata med en bråkdel känns det som. Men det var många nya ansikten och väldigt kul att få träffa och lära känna er lite.

    Emlu; gick direkt in på nätet och kollade in sidorna jag fick av dig, herrgården ser så mysig ut, min m2b var oxå nyfiken så nästa gång vi ska neråt så ska vi titta till kyrkan och herrgården tänkte vi. :) Fotografen verkar oxå jättebra ju!

    Sep brud; kul att du fick inspiration av oss, på något sätt känns det alltid som man blir mkt mer sugen att planera efter en träff för då får man mer inspiration och planeringsandan tillbaka.

    Emilia; stackars dig, vilken dag! Hoppas du får lugnare och skönare i helgen!

    Vi bestämde att på söndag kl 13 ska vi mötas upp vid ingången till mässan på grand hotell, alltså där biljetterna köps. Så om det är fler som vill haka på så vore det jättekul, vore då bra och veta det här så man kan vänta in alla...

    Än så länge ska följande haka på:
    (hojta om jag glömt någon)

    Antonia
    Brud05
    Skrutthumlan
    Emlu

    Sorry sen tog det stopp, har för mig att det var fler men jag är inte säker på vilka det var och om det var bestämt så snälla skriv till fler på listan.. om det är någon jag glömt...

    Annars önskar jag er en trevlig dag, hörs senare!

    Kram kram!

  • Meddelande borttaget
  • Antonia

    Emlu, Ja idag är man online lite sent... har mailat samma mail till din hotmail, skulle bli jätteglad om du kunde svara på det du vet och gärna mer tips.

    va sjutton, mitt mail är borttaget?! Hur kunde det ske? Tråkigt.

    Det är för långt för att återge ju, får man inte lämna ut mailen eller? Det har ju gått bra innan?

  • Antonia

    Emlu, jag är fortfarande på, på torsdag om du och Brud05 kan. Fler som kan får gärna komma på torsdag. Vi skulle kunna fika på Coffeehous by George på hamngatan. Det är centralt och schysst.

    Tror ev att jag kan även på tisdag... roligt att få träffa er!

  • Antonia

    Karenina, det var väl du som hade med dig en pärm till skrutt i torsdags? Hann inte titta så mkt i den men har för mig att du hade något slags planeringsschema däri, om det stämmer har du lust att maila det till mig då? Vore jättesnällt!

    :)

  • Antonia

    Emlu, Tack så mycket för mailet och schemat, ser jättebra ut! Skönt att få tips om hur man ställer upp det.

    Ang tors så är jag tyvärr uppbokad :( hade glömt att skriva i det bara. Går inte att ändra, men vill så gärna träffas så om det finns någon annan dag denna vecka som passar så skulle jag bli jätteglad! Jag kan gärna bjuda på fika hemma hos mig i helgen då min m2b är bortrest. Annars en fika på stan eller något. Om det går alltså annars får jag ge mig till tåls..

  • Antonia

    Oj jag trodde att jag skrivit att jag kan komma på onsdag, verkar bli ett stort gäng, kul!

    Nå ja en till på listan den 9e! Men vilket ställe blev det?

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!