• Antonia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Jag kommer oxå på onsdag, trodde jag hade skrivit det. Kommer kl 17.30. Hoppas alla får plats på P.A om det var så litet som du sa Sep brud.

    8/2:
    MalinF
    skratt-maja
    Skrutt-Humlan
    Karenina72

    9/2:
    annaglitter
    lillsmurf
    Sep brud
    Emilia
    Popcorn
    Betsy05
    Skrutt-Humlan
    Veronika
    Visinge
    Shalimar (kanske)
    Rydén
    Antonia

  • Antonia

    konstigt bt ibland, såg inte att det blev nåt inlägg när jag uppdaterade och så nu när jag skrev ett till så syntes det, så det blev ett litet eko...

    kul att få träffa flera som man inte sett innan, det brukar inte vara några problem att hitta varandra, när det sitter en massa tjejer vid ett bord. :)

  • Antonia

    Om jag får lägga mig i tror jag med tanke på hur många vi blir att det är bäst att ta Fridays på en gång. Det blir nog för trångt på PA.

    Vad säger ni?

  • Antonia

    wow 13 pers, det blir ju hur kul som helst! Vilket stort gäng! Ser verkligen fram emot att ses! Ta med er alla pärmar, ant. block och trycksaker ni pulat med och har som man kan få kika på.

  • Antonia

    Jag hade som vanligt superdupertrevligt! Jätteroligt att träffa så många nya goa tjejer! Synd att man inte hinner prata med alla bara :( men det blir ju fler gånger förstås!

    Man bubblar av idéer när man kommer hem. Älsklingen hemma fick snällt sitta och lyssna på allt vi pratade om och alla idéer man fick. :) Men han tyckte nog att det lät rätt intressant.

  • Antonia

    Wow va ni är snabba på att skriva... har bara varit ifrån tråden några timmar och jag får läsa en och en halv sida för att hinna ikapp!

    Ni kommer med så många bra idéer! Jag skulle vääääldigt gärna vilja lära mig salsa, tycker att det verkar så fantastiskt kul. Har en salsafilm hemma som jag stått ett antal gånger framför och försökt härma ;). Så GÄRNA salsa!

    En fredagkväll får vi absolut boka! Jätteskönt när man inte måste passa tiden, det går ju ändå så fort när man har roligt!

    Rydén, anytime. Skönt att du kom hem! Och kul att man kan hjälpa, mitt lokalsinne har varit uselt men jag har nog övat upp det lite tror jag. Blir glad varje gång jag kan hjälpa någon som frågar om vägen på stan. :D

    Lillsmurf: hade du länken till danska bröllopssidan?

    Så en BT-träff snart igen kanske?

    Kramar!

  • Antonia

    Nå någon som har någon idé när vi kan ses på en träff inom det närmaste.

    Jag kommer nog inte åka till Smålando i helgen så om det är någon som har lust att mötas upp och gå på mässan med mig nästa helg (som vi gjorde ett gäng förra mässan.) Vore jättekul!

    Kram

  • Antonia

    Vill bara önska alla en fantastisk Alla Hjärtans Dag med era älsklingar!

    Jag och min älskling har haft en fantastiskt mysig och kärleksfull dag :).

  • Antonia

    Hej hej igen...

    det blev ändrade planer igen för min del angående helgen. Ska ner till Småland och fira mormors 70-årsdag. Men fick nyss veta att det är öppet även på fredag, trodde bara att det var lör och sön.

    Så jag tänkte försöka ta mig dit på dagen, vid tolv-ett? Är det någon som vill mötas upp med mig? Min blivande jobbar ju till fyra :( Shalimar, såg att ni skulle dit, när då?
    Hoppas att någon har lust att mötas upp, annars får jag gå där själv en sväng. Måste ju dit. ;)

  • Antonia

    Hej Tjejer!

    Jag håller med övr, mkt dyrt tårtpris, hoppas det löser sig. Prata med dem en gång till, de kommer ju ändå tjäna rätt bra på er den dagen även utan det tårtpriset. Det är ju bara att säga att du pratat med andra stället och att de betalar ett stort överpris när man jämför. Hoppas det löser sig iaf.

    Sep brud, Emlu, Shalimar; jag kommer nog vara där vid 12,13-tiden. Skulle gärna möta upp er om ni var där då! :) Stannar nog till 16.30 då m2b kommer och hämtar mig.

    Emlu, jajamensan på lördag ska vi se Herrgården, ska bli så otroligt spännande och roligt att se den med egna ögon, tänkte passa på att titta på kyrkan oxå.

    11 mars tror jag passar för mig. Vore jättekul att hitta på nåt med alla!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!