• Ellte

    Kondom för kvinnor!

    Jag har inte testat men tycker det är en underbar grej! Jag såg dessa i Uganda för flera flera år sedan...innan de fanns i Sverige (vad jag hade sett) och där är de verkligen ännu viktigare än här. :)

  • Ellte

    Xite: Det är väl fantastiskt bra att det finns ett bra sätt för kvinnor att själva kunna skydda sig mot könssjukdomar... Ett alternativ till kondom är väl enbart positivt?

    Ang. ditt andra påstående undrar jag hur lång tid det ska ta att vänja sig... *jäkligt trött på kondomer efter två år utan andra alternativ*

  • Ellte

    Xite: Det är väl bra att det fungerar för er :) Tycker dock inte du ska vara så snabb med att döma alla andra...och tala om vad som är bäst för alla och berätta hur det är för alla... ;)

  • Ellte

    Skämtar du nu eller? Har du inte dömt? Har du inte agerat messerscmhidt?

    Folk som inte fungerar exakt som du har:

    1. Inte ansträngt sig för att kondomer ska funka
    2. Har ingen fantasi och har sex bara genom penetration

    Den dag du fattar att människor är olika utan att det är något FEL utan något underbart kanske vi också kan föra en diskussion utan att någon känner sig ledsen och påhoppad.

  • Ellte

    Om du arbetar med HIV borde du väl verkligen förstå hur bra det är med ett sätt för kvinnor att skydda sig :? *mycket förvånad*

    Det har dock ingenting med huruvida alla kan vänja sig vid kondomer eller att "folk i allmänhet" saknar fantasi att göra... Människor är olika och fungerar olika!

    Sedan har du självklart rätt i att det är ett känsligt ämne... När man letat efter ett bra preventivmedel i fyra år och inte funnit något är man rätt känslig för vad andra säger, särskilt när de påstår sig VETA att de har rätt. Som sagt, det är jättebra att kondom fungerar för er! För oss är det definitivt inte det ultimata och jag väntar ständigt på fler säkra alternativ.

  • Ellte

    Xite: Jag lovar :D vi har testat allt ;)

  • Ellte

    Okej...det är mig det är fel på då :D

  • Ellte

    Hanna.h: På vilket sätt tycker du att nuvaringen skiljer sig från t.ex p-piller? Jag sökte lite på info (bl.a på fass) och det verkar vara samma biverkningar som p-piller men krångligare att använda :) Rätta mig och övertyga mig! *hoppfull*

  • Ellte

    Ah! Låter ju toppen! Jag läste lite på nätet och där står att den har ungefär samma biverkningar som ppiller, därav min tveksamhet...men det är ju bättre att höra av "riktiga människor" vad de tycker :) Tack!

Svar på tråden Kondom för kvinnor!